Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 719
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 990
  • Пловдив
Кола и кауфланд качват печеливши, успех!

# 991
  • София
Май печеля барбекю сет, мейла съвпада.

# 992
Допелхерц също са качили печеливши :

https://doppelherz.promo/

# 993
и в допълхерц с две бележки пак нищо има да си пия магнезии за месеци..
https://www.doppelherz.promo/

# 994
И допелхерс магнезий са публикували печелившите, успех!

# 995
Здравейте,  някой дали знае обявили ли са някъде печелившите от играта на Лили дрогерия и Пантен? И миналия път с наградите на Гес се покриха, май няма да участвам повече. 🤔

# 996
  • София, Дружба 2
Bella, aз не съм участвала в тази игра, но колежка миналата седмица се похвали, че дъщеря й печели.

# 997
  • Тук и там
С караоке съм от Ная, така се зарадвах! Simple Smile А от Вива кредит ми звъняха да ми кажат, че ако съм сред печелившите, техен колега ще се свърже с мен. Малко излишно ми се стори това звънене, но ... така решили-така направили.

# 998
  • София, Дружба 2
Току-що отивам в Буров и гледам кутията на Хейнц си седи там, а аз се надявам и чакам днес  да теглят печеливши, защото така пише в условията на играта. Imp Аман вече от такива некоректни организатори! Дали ще участвам повече в техни игри? Nature Zap

# 999
Здравейте момичета и момчета в групата имаше една игра с тест за тениски може ли линк ако е удобно да ми дадете защото не го намирам.

# 1 000
Ами те и Ная са некоректни. Аз нямах смс, а съм в списъка. Едвам ги накарах да проверят, с някаква флегма говорих по телефона. Първо им писах, но не отговориха. В крайна сметка си изпратих данните. Дано ми изпратят наградата.
И аз чакам още моята
на 3 юни им писах и отговориха че до 2 седмица ще я получа но още я няма

# 1 001
Здравейте,може ли някой да качи страницата на играта на Маги и Кауфланд -на мен не ми излиза в страницата на nestle.

# 1 002
Отидох до офиса на Лео експрес да си взема чашите на Шуменско и те обсъждаха как една Дама с магазин от първата пратка чаши има 12 комплекта за получаване... И от София мел си спечелила всякакви уреди и стекове брашно... Така че някои играем с не изравнени сили и с голям късмет печелим, когато спечелим..

# 1 003
Здравейте,може ли някой да качи страницата на играта на Маги и Кауфланд -на мен не ми излиза в страницата на nestle.

https://www.nestle.bg/bg/bbqthermo

# 1 004
Отидох до офиса на Лео експрес да си взема чашите на Шуменско и те обсъждаха как една Дама с магазин от първата пратка чаши има 12 комплекта за получаване... И от София мел си спечелила всякакви уреди и стекове брашно... Така че някои играем с не изравнени сили и с голям късмет печелим, когато спечелим..
е как така нали в повечето игри не може да се спечели повече от един вид награда, дано и искат всички бележки и кодове от брашното. Аз имам 60 кода  регистрирани и ги и пазя и никога нищо не съм печелила от тя

Общи условия

Активация на акаунт