Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 99 564
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 095
Събрах трите чинийки на кока кола. Харесват ми, защото ми създават настроение...усмихват ме. Simple Smile

# 1 096
Някой ще сподели ли, от Старопрамен, за определена награда ли играете, или цъкате "Разчитам на късмета си"? До сега нищо,а днес имам майстори у нас,и съм се заредила! 😁

# 1 097
  • София, Дружба 2
Винаги разчитам на късмета си и мисля 3 или 4 пъти до сега нищо не ми донесе пустия ми късмет в Старопрамен.
Анемония, честито! Много са хубави чинийките от КК наистина. Аз съм с една до тук от 5 бележки вече.
В Буров купих чибо кафе 2 броя и търках скреч карти, също 2 броя и спечелих химикалка и ключодържател. Имало и чаша. Кафето беше на промоция по 6 лева едното, та не знам дали е за 1 продукт скреч карта или е за над 5 лева. Имало и игра на нова бразилия кафе за над 5 лева с награда кърпа. Касиерката ми каза. Ужасно бързах и повече не разбрах, не запомних. Сигурно е за избрани обекти, защото в нета не намирам нищо и за двете игри.

# 1 098
  • Сливен
За Старопрамен-аз си избрах да играя за ножовете,тъй като имам прибори за барбекю,а онова другото Grinning ,нещо не ми "хвана " окото.

# 1 099
Незнам дали някой е писал за играта на шоколади Своге. Покупка поне за 4 лв. И пускаш КБ с име и телефон в кутия с тяхното лого. Наградата е куфар. Вчера пазарува в едно магазинче и го видях, явно не е за вс магазини.

# 1 100
# 1 101
Ама тези Coca-Cola наистина тотално изперкаха 😶😶‍🌫️ До преди години ваучери за над 1 милион лева , опти грилове , какви ли не награди директно под капачките , сега отново в приложението пуснали някви смешни мешки и значки 😤

Coca-Cola слезте на земята , осъзнайте се 🤯
Те затова Pepsi нямат игри,защото и без тях им върви бизнеса.

# 1 102
Има промоция по бензиностанциите на Дънхил - при покупка на 2 кутии се търка скреч карта за електронна запалка, а при покупка на 5 се играе за колонка. На мен ми се падна запалка от първия път.

Ето я бутилката от Хел кафето, хубава е и запазва водата доста дълго време студена.
От Fa не ми се падна кърпа този път, регистрирах още една бележка и на мъжо, дано той имя късмет.
Тези, на които ви дойдоха кърпите от Fa искаха ли ви касовата бележка при доставката, че на моята имам и друга игра и се чудя дали да се възползвам и от нея?
На майка ми и се паднаха чаши от шуменско от първия път.
Моите чаши също пристигнаха след тези на мъжо, не са толкова хубави, първия им вариант повече ми харесваше. Повече ми харесват и тези на Стела артоа. Ама нека да имаме чаши, че у нас много чупим. Grinning

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 15:11 от ole_bole

# 1 103
Има промоция по бензиностанциите на Дънхил - при покупка на 2 кутии се търка скреч карта за електронна запалка, а при покупка на 5 се играе за колонка. На мен ми се падна запалка от първия път.

Ето я бутилката от Хел кафето, хубава е и запазва водата доста дълго време студена.
От Fa не ми се падна кърпа този път, регистрирах още една бележка и на мъжо, дано той имя късмет.
Тези, на които ви дойдоха кърпите от Fa искаха ли ви касовата бележка при доставката, че на моята имам и друга игра и се чудя дали да се възползвам и от нея?
На майка ми и се паднаха чаши от шуменско от първия път.
Моите чаши също пристигнаха след тези на мъжо, не са толкова хубави, първия им вариант повече ми харесваше. Повече ми харесват и тези на Стела артоа. Ама нека да имаме чаши, че у нас много чупим. Grinning
честито за наградите ,не съжалявай,че не си спечелила кърпа на Фа, не са нищо кой знае какво, иначе след седмица ми я донесоха и не ми искаха бележка, може ми защото при регистрацията искат снимка. В Лили има игра на слънцезащитни продукти на Sun и като си вземеш продукт теглиш скреч карта и от първия път ми се падна кърпа. По хубава е от на Фа или поне на цвят

# 1 104
  • София, Дружба 2
Хайнекен още са с проблем при качването на бележки. Не можах да регистрирам, качвах 100 пъти, сменявах размери и пак не можах. Бутончето "качи снимка" така си и остана и преди и след качването на снимката и мисля, че нищо не съм качила, обаче накрая ми изписа, че регистрацията е успешна, в което изобщо не съм сигурна, защото бутончето си остана с надпис "качи снимка". Няма да се занимавам повече с тази "игра". Sad

# 1 105
Кърпите на Фа на мен ми харесват. Дъщеря ми спечели от играта през месец май. За юнската игра регистрирах 4 бележки, не съм печелила. Вярно е, че участват до края, но шансовете намаляват.

# 1 106
На Хайнекен първо не ми реагираше екрана, а после ми изписа, че бележката вече е регистрирана. Въобще не знам дали участвам.
На Фа кърпата е плътна и хубава, имам от предната игра. На Лили и Сън ми се струват много хубави кърпите, но не мога да стигна до там.
Чашите на Шуменско още ги няма, спечелих ги в края на май. В смс-а за отсрочка на доставката пишеше до 27-ми, а това е понеделник. Има ли и други неполучили чашите?

# 1 107
  • sofia
Има 🙂

# 1 108
  • София, Дружба 2
Има. Моята я спечелих скоро, но колежка чака от началото на май и още не я е получила.
Кърпата на Фа е страхотна и съм много доволна. В играта на лили и слънцезащитните ми се падна "опитай пак" и няма да го направя, защото бяхме двама човека с по две карти и нито една не спечели.

# 1 109
И аз не съм получила чашите от Шуменско.

Общи условия

Активация на акаунт