Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 782
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 110
И аз не съм. Забравила съм вече кога ги спечелих. Ако щат да ги дават... 😁

# 1 111
Да питам някой заявил ваучер на Edenred от Talk-a, за колко време горе-долу идва?

Аз заявих в началото на този месец, но до момента не съм получила съобщение от Български пощи, че имам да получавам ваучер. Поне преди така ги изпращаха, а така пише и в сайта им:
Скрит текст:
*Заявки за ваучери се приемат до 15-то число всеки месец и се изпращат до края на месеца. Заявки, получени след този срок се обработват следващия месец. Ваучерите на Идънред България се изпращат до точен адрес. Писмата са препоръчани и се предават срещу подпис. Ако в деня на получаване, на посочения от Вас адрес няма присъстващо лице, те ще бъдат върнати в пощенския клон за 20 дни. 

vanians, откога ги пращат на имейл?
На мен два пъти са ги пращали на имейл.

# 1 112
Да не бъркате нещо?
Ваучерите Еденред от Толка идват с БГ пощи на хартиен носител със знаците на ваучерите  - защитна лента и т.н.
В магазин за хран.стоки как ще отчетат електронен ваучер?

# 1 113
Играта на чупа чупс от кога започва?

# 1 114
  • София, Дружба 2
27.06.2022 Simple Smile
Редактирам се: Играта започва от утре, но вече има двама спечелили. Сигурно си тестват страницата още. Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 11:58 от Picky

# 1 115
Играта на Старопрамен е до днес. Който има кодове да ги ползва. Остават само 5 награди.

# 1 116
  • Елхово

Белвита Heart

# 1 117
  • Пловдив
Ехааа, честито!
Боря се и аз за пустия мултикукър, ама няма Rolling Eyes Малко преди теб регистрирах, но нямах късмет Cry

# 1 118
Искам еърфраери вечееееее!
Юли дано има някоя по-интересна игра, че последните месеци ме губят като участник почти всички.

# 1 119
Обсъждайки Talk да ва питам кои още сайтове за анкети ползвате и успявате ли да добутате до плащане. Аз май не получавам достатъчно анкети и съм далеч от плащане...

Да не бъркате нещо?
Ваучерите Еденред от Толка идват с БГ пощи на хартиен носител със знаците на ваучерите  - защитна лента и т.н.

# 1 120
Тримата печеливши от Дормео...
https://www.dormeo.bg/statii/dormeo-20-godini-pravila

# 1 121
В Елитис има игра с карти  при покупка на два слънцезащитни с подарък кърпа или плажна чанта. Тази година изкарах чантата за плажа ,много е симпатична.

# 1 122
  • пловдив
Някой скоро регистрирал на Белвита, попълвам полетата и като натисна “участвай”  ме връща на празни полета, досега имам 2 регистрирани бележки и нямам такъв проблем.

# 1 123
Обсъждайки Talk да ва питам кои още сайтове за анкети ползвате и успявате ли да добутате до плащане. Аз май не получавам достатъчно анкети и съм далеч от плащане...

Да не бъркате нещо?

Няколко страници назад е коментирано, има и линкове.

# 1 124
  • при късмета
Само при мен ли играта на Шуменско не работи? Въвеждам данни, на като натисна "потвърди", нищо не се случва. И от компютъра и от телефона

Общи условия

Активация на акаунт