Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 99 436
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 150
  • Елхово

Белвита ме зарадва Heart

# 151
  • София
Бургаско изтеглиха ли последните лодки? Не ги виждам в сайта.

# 152
  • Сливен
София мел са обявили 2-ро теглене.Няма ме

# 153
Имаме в София Мел, чак не мога да повярвам - с ютия съм 🥰🥰🥰

# 154
  • Сливен
Днес ми е ден, свързан с "кулинарни" неща. С кутия  от Софиямел съм,даже не се и надявах за награда от тях... Бях само с едно участие. А от Инстаграм, съм със шапка и престилка за готвене. 😊😎

# 155
# 156
  • Пловдив
В Софиямел, отново нито мен, нито сестра ми, нито майка ми. С по три участия всяка. Изхабявам закупеното брашно и няма да им го купя повече. Толкова тегления, толкова награди, една кутия, един тефтер не дадоха... Simple Smile Минавам си отново на Топаз мел.

# 157
Леко съм разочарована от играта в София мел, трима човека с общо 20 участия, 10 от които мои - нищо, даже пукната кутия. А уж ми вървеше при тях, явно късметът ми там се изпари.

# 158
  • софия
Печеля уред за вертикално гладене от София мек с 3 участия!

# 159
И мен ме няма в София мел, бях с две участия на късмет.Утешавам се награда от Мерилин на името на майка ми:blush:

# 160
И мен ме няма в София мел, бях с две участия на късмет.Утешавам се награда от Мерилин на името на майка ми:blush:
Супер, честито!

# 161
  • София
В София мел ме няма, но печеля чаши Гранини.

# 162
В Милде има като моя номер с разменена една цифра, надявах се ама...

# 163
  • София, Дружба 2
И мен ме няма в софия мел и в хел кафето. Хел кафето наистина не ми хареса изобщо на вкус, но софия мел вече ги слагам в черния списък и няма да им купувам повече брашното. До сега от тях имам само една формичка за тесто от миналата година и бая нерви изхабих докато ми я доставят. Simple Smile

# 164
  • Дупница
Като гледам ,никой не се похвали,че печели от ДЗП.

Общи условия

Активация на акаунт