Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 951
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 555
  • Велико Търново
Не, не се пазят.

# 556
Дори и така, ако няколко човека са регистрирали една и съща бележка и всички спечелят, при проверка всеки ще е редовен и ще си получат наградите, ако не искат физически бележката с/у получаване на наградата. Абсолютно задължително е да се предава код или бележка за получаване на награда и престанаха да го изискват само агенциите, които помагат на бабиера Руска и сие и въведоха тази порочна практика
Ако заедно със снимката се въвежда и кода на бележката, този код не би го допуснала системата да бъде регистриран отново. И не да се регват първи или последни цифри, а да съвпада от началото до края. Но пък ние сме толкова изобретателни в мошенгиите, че може и на това да му измислим врътката. Grinning

Такава е играта на кафе Хелл. Поздравявам ги за организацията регистрацията е с номер и снимка на бележката. Наградите се доставят за седмица, две куриера Не изисква КБ. Ноооо КБ може да се регистрира само веднъж.

# 557
  • при късмета
Влизам с въпрос за Софиямел - пазят ли се опаковките с кодовете на брашната? Искат ли ги от получаващите награда? (не съм спечелила, обаче са много неудобни за съхранение тези празни брашнени опаковки)...
Ако не си спечелила защо да пазиш опаковките?

# 558
  • Б
milena_dyakova86,

Скрит текст:
Сикрет, честито! Още по-големи награди ти пожелавам!
Аз се скапах тези дни да звъня телефони тук и там да издирвам награди. От Хайнекен уж били предадени преди 2 седмици към Лео в Сф, но не смогват да ги разпратят. От бургаско също. А в началото ги пращаха бързо.Хавлиите ми- за циганското  лято през октомври ще кацнат сигурно. А за чашите от Шуменско - хич да не ги пращат. Ама дъска не мога да целна Sad
И се радвам, че една от големите фирми- РА, огранизатор на игри, действат по все честно при валидиране на кб. Ето- 2 месеца след играта,  ми пишат, че все пак печеля с реален кб. А всички онези, които са си "изпрали", "загубили" или "не могат да си намерят бележката" да стават все по-малко като бройка!
Тук ако визираш мен, намерих си бележката, чисто реална си беше и награда си получих. Това, че "някои хора" шмекеруват, не означава, че всичко го правят. Някои просто сме малко по-разсеяни и си имаме други по-важни неща от игрите. Останете си със здраве Grinning
Не визирах точно теб, но щом се припознаваш... Изпратила съм  на организатора доста срийншота на хора, търсещи кб след като са изтеглени като печеливши, но нямат явно реална покупка и се оправдават с "изпиране", "загубване" и т.н. Не си от вчера в темата и си попадала на такива постове със сигурност.
Писах и звънях също на офиса на П § Г България , за да ги уведомя за начина на "валидиране" на печелившите от страна на агенцията, на която са се доверили. Занимавах и  мк  отдела на П § Г в щатите. Е, имало е смисъл. Не че ми трябват слушалки и часовници.

Скрит текст:

Е*ати евтините номера! Ама то, ей такива нагли хора,обикновено преуспяват...във всяко едно отношение! Нас кучета ни яли.
Възпитанието не би ми позволило да лъжа като олигофрен,за каквато и да било награда! Как пък им е сладко после да си ги ползват..... 🤬🤬🤬
[/quote]
Ако повечето игри са с качване на снимка може би няма да има такива проблеми. Не знам какви мастила слагат на касовите бележки , но някой след 2 седмици вече са избелели. Аз имам такива нищо не се чете нито номер нито какво си купил . Ако с такава бележка се спечели награда не знам как ще си я получи човек.

# 559
  • Под Слънцето
Имаше ли нужда да цитираш 5-16 поста наистина, за да си напишеш мнението?

# 560
  • Варна
За Ная имаше снимка на КБ, където беше показана обща сума. И ако не обърнеш внимание, че на образеца е един артикул и под самата форма за регистрация пише сума само на продуктите с марка Ная, може преспокойно да се заблудиш и да вкараш общата сума от КБ. Особено ако и бързаш. Не ги защитавам, защото съм спечелила, напротив можеше да е по-разбираемо, но пък обяснява донякъде спечелилите с големи суми.

# 561
За Ная имаше снимка на КБ, където беше показана обща сума. И ако не обърнеш внимание, че на образеца е един артикул и под самата форма за регистрация пише сума само на продуктите с марка Ная, може преспокойно да се заблудиш и да вкараш общата сума от КБ. Особено ако и бързаш. Не ги защитавам, защото съм спечелила, напротив можеше да е по-разбираемо, но пък обяснява донякъде спечелилите с големи суми.
Същото е и в играта на Споко, та се чудих при регистрацията на първата бележка и дори питах и тук. Та съгласна съм, понякога е подвеждащо.
Преди време в играта на Коста кафе пак имах чуденка, пишеше номер на касова бележка, а на снимка беше посочен съвсем друг номер. Тогава още ми текна, че с тези условия със сигурност ще има и такива, които ще регистрират и двете цифри и въобще не биха били против правилата, би зависило само от тяхната съвест.

# 562
  • при късмета
Абе хора, как може да се чудите за такова нещо? Естествено, че е сумата за продуктите за играта, как изобщо може да допуснете, че може да е от целия ви пазар. Казах вече, вафли и други сладки неща се продават и в технополис. Ако си купите хладилник и вафла, цялата сума ли ще регистрирате? Стига глупости, можело да се заблудиш Joy

# 563
Абе хора, как може да се чудите за такова нещо? Естествено, че е сумата за продуктите за играта, как изобщо може да допуснете, че може да е от целия ви пазар. Казах вече, вафли и други сладки неща се продават и в технополис. Ако си купите хладилник и вафла, цялата сума ли ще регистрирате? Стига глупости, можело да се заблудиш Joy
Чак да се заблудя не успях, но затова питах и тук, защото се замислих кой купува вафли за 27лв, както е показано на снимката, ако това разбира се не е изискването. В случая не е, защото искат сумата да е 4лв.
Определено има недомислени неща в някои правила, затова и хората остават с впечатление, че има некоректно избрани.

# 564
  • при късмета
Абе то е имало и организатори, които не знаят кое точно е номер на бележката и в примера са дали нещо съвсем друго, но това не значи, че номера на бележката си променя значението и мястото по принцип. Освен да гледаш примера, ако изобщо са дали, обичайно няма, четеш правилата подробно, това е правилото. Ама го правят много малко хора, първо регистрират, после мрънкат, че са ги дисквалифицирали, не им дали награда или каквото и да е, ама друг е виновен

# 565
Мда, съгласна съм, народа масово го мързи да чете такива неща.

# 566
Абе то е имало и организатори, които не знаят кое точно е номер на бележката и в примера са дали нещо съвсем друго, но това не значи, че номера на бележката си променя значението и мястото по принцип. Освен да гледаш примера, ако изобщо са дали, обичайно няма, четеш правилата подробно, това е правилото. Ама го правят много малко хора, първо регистрират, после мрънкат, че са ги дисквалифицирали, не им дали награда или каквото и да е, ама друг е виновен
Има, да, точно за костата беше такъв примера, който дадох.

# 567
Хората не са  наивни, а нарочно са написали по-голямата сума, защото това им дава повече участия. Това е нечестно спрямо всички останали и е нормално тези, които са го направили, да бъдат дисквалифицирани.
Или ако не бъдат - следващият път всички ще лъжат.

# 568
  • Димитровград
Аз бях изтеглена за резерва от Лидл януари, а играта беше септември и по телефона задължително искаха да предам касовата бележка. Така че от тогава пазя всички бележки дълго време.

# 569
  • Тук и там
Пристигна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт