Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 888
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Има ли тема за Озон? Потърсих, но не открих. Интересно ми е може ли да се напазарува нещо с ваучера от Чио за 20 лв. без да се плаща доставка? Има посочени някакви магазини в сайта им. Ако се поръча до тях спестява ли се?

Нямам регистрация и не ми се прави без нужда. Иначе щях да изпробвам вариантите. Simple Smile
Таня, може да поръчаш до магазин на озон с безплатна доставка, мисля над 30 лв. доставката е безплатна по принцип. Магазина им в София е в Студентски град.

# 736

Нова игра на Milka и Barni от утре - 16-ти юни в LIDL
https://game.milka.bg

# 737
20 ваучера за цяла България?Поне половината ще са само в София.В нашия малък областен град от 500 ваучера един не изтеглиха,какво остава за 20.Хич и няма да се включвам.Не е като да не яде малкия и двете де 😐

# 738
  • София

Нова игра на Milka и Barni от утре - 16-ти юни в LIDL
https://game.milka.bg

Тъпичко, а и "събдери"

# 739
И аз днес си получих барбекю сета от била и кола кола.
Очаквам раницата от крадеца и фантастико.
И чакам с нетърпение кога технополис ще се свържат с победителите. Има мейл като моя и символите съвпадат. Чакам… ❤

# 740
  • София
Ха познайте Лидл на кой ще отреди поне десетина от ваучерите. Sunglasses Пеньовците както обичат почивките на аванта....

# 741
  • София
Вашата Премиум Gold или World карта Mastercard от ЦКБ АД Ви носи награда!

Една почивка лято не прави. Трябват ти повече. Направи поне 5 плащания с твоята Премиум Mastercard® в един от етапите на кампанията в хотел, бензиностанция, ресторант или туристическа агенция у нас или в чужбина и може да спечелиш един месец в луксозна вила, три месеца в спа студио или друго вълнуващо приключение.

В кампанията участва всеки картодържател на Премиум Mastercard® , който направи 5 или повече трансакции в един от трите етапа oт 15-ти юни до 15-ти септември включително в хотел, бензиностанция, ресторант и туристическа агенция у нас и/или чужбина за шанса да спечели една от следните награди:

3 х престой в луксозна вила в Банско за един месец;
9 х престой в SPA студио за три месеца;
3 х 1000 лева ваучера за туроператор.
Промоционалната кампания се провежда в рамките на три периода, както следва:

Първи период - от 00:00 часа на 15.06.2022 г. до 23:59 часа на 15.07.2022 г., включително;
Втори период - от 00:00 часа на 16.07.2022 г. до 23:59 часа на 15.08.2022 г., включително;
Трети период - от 00:00 часа на 16.08. 2022 г. до 23:59 часа на 15.09.2022 г., включително.
Тегленията ще се извършат в края на всеки от етапите.

Когато лятото най-накрая е тук. Безценно.

Виж повече на mastercard.bg/travel

# 742
  • София
Поне бисквитките на Милка да участваха, а то скъпите им шоколади. 😃 За цената на един на Милка ще взема два от лидълските, за качеството да не говорим.

# 743
Аз от Технополис със сигурност не печеля, но още вчера една дама се похвали с получен мейл под поста с изтеглените мейли на страницата им във Фейсбук
И аз днес си получих барбекю сета от била и кола кола.
Очаквам раницата от крадеца и фантастико.
И чакам с нетърпение кога технополис ще се свържат с победителите. Има мейл като моя и символите съвпадат. Чакам… ❤

# 744
Да, Технополис били изпратили вече имейли.
Аз нямам, така че не е бил моя имейл в списъка.
Стискам палци на останалите в темата. Heart

# 745
В технополис ме няма, но има като на майка ми имейла. Още не е получила нищо, та няма да се учудя ако не е тя, въпреки, че е специфичен / или аз така си мисля/.
Никъде другаде не участвах, защото няма интересни награди

# 746
  • Сф
Пастите пращат мейли ,че наградите пътуват.
"Здравейте,
Вашата награда ще пътува с товарителница:..." и номера. Мейл от току що.

# 747
E, значи не съм аз. Все пак чувството беше приятно  ☺

# 748
  • Сливен
Вчера пристигна  наградата от Инстаграм-не сме сложили крачетата, че не остана време.

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 19:43 от сикрет

# 749
В игри в който публикуват имейл на победител не съм виждала като моя имейл до сега.. Което ме навежда на мисълта че е рядък и ако от Технополис не получа (защото още нямам) мейл ще се усъмня в автентичността на победителите и имейлите които са писали (защото и звездички и абв и всичко съвпада)!!!
Да, Технополис били изпратили вече имейли.
Аз нямам, така че не е бил моя имейл в списъка.
Стискам палци на останалите в темата. Heart

Общи условия

Активация на акаунт