Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 892
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 720

Благодаря!
Има ме в списъка за преносимо барбекю. Много съм щастлива, по-малкият ми син - още повече! Такава радост за награда е нямало май Gift Heart - Мамо, ще си го носим навсякъде! Чакам с нетърпение мейла.

# 721
  • sofia
Лео носят днес в София и кутиите за брашно от Софиямел.
И раниците от Крадецът. 🙂

# 722
Аз имам обаждане от Лео Експрес за наградата от Хайнекен и Билла - бутилка, искат касова бележка.

# 723
  • софия
Получих уреда за гладене от Софиямел.

# 724
Днес Лео явно разнасят награди от всички игри. Grinning

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 12:59 от ole_bole

# 725
В Технополис ме няма, но днес ми донесоха барбекю сета от играта на Кола в Билла.Сутринта спечелих и 100 лв. валчер от Мерелинките и бутилка за вода от фейсбук играта на Софийска вода  Blush

# 726
  • sofia
На играта на Хайнц има ли значение откъде се купува продукта или не? Видях правилата, уж имах спомен, че в началото имаше определени обекти, но явно нещо бъркам.

# 727
  • София
Получих си бутилката от Хайнекен, хубава и удобна. Искаха бележка, протокол писах... сериозна работа.

# 728
  • София
а снощи си поръчах 2 книги от Озон с ваучерите от Маги
чак на 23 юни ще пристигнат след 1 седмица и доплащане 2 лв
[/quote]
Кои книжки си взехте? Ще споделите ли заглавия?
[/quote]

# 729
Аз пък получих гифт картата от Киндер Буено за Дъглас, в тоя Дъглас  е такава скъпотия, май за нищо няма да ми стигнат тия 70 лева.

# 730
  • Тук и там
И аз получих моя, даже си набелязах някои продукти. Simple Smile

# 731
  • Велико Търново
Здравейте, моля ако някой има излишни фиксита на К, да ми пише. Съсипаха се едни ботуши на сина ми и си мисля, че единствено с шарените фиксита ще успея да ги оправя. Благодаря на отьовалите се предварително!

# 732
  • при късмета
Игра в Сердика център
https://serdikacenter.bg/event/306

# 733
Аз си поръчах "Джобна енциклопедия на поверията","Прокълнатите крале:Железният крал","Капан за Пепеляшка"и"Кафенето на малкото чудо".Като подарък получих" Непознатата Вселена".Четирите книги са от промоцията 4=20лв,но иначе са с цени от 14,16,25 лв.

# 734
  • София
Има ли тема за Озон? Потърсих, но не открих. Интересно ми е може ли да се напазарува нещо с ваучера от Чио за 20 лв. без да се плаща доставка? Има посочени някакви магазини в сайта им. Ако се поръча до тях спестява ли се?

Нямам регистрация и не ми се прави без нужда. Иначе щях да изпробвам вариантите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт