Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 897
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 690
За технополис аз проверих с търсенето на браузъра.Аз съм с Гугъл хром (ctrl+F или от менюто на браузъра->търсене) и по първите три символа/букви..май ни няма.
Скрит текст:
например

# 691
Това не го очаквах Tired Face
Голяма измама в Хайнекен! Пращат кърпа за лице  Angry
Еее защо така се подиграват

# 692
Ленор изтеглиха поредните, но последни резерви https://www.facebook.com/LenorBulgaria/posts/534241574700525?com … ply&ref=notif

Няма ме в Технополис, с 1 участие, както винаги.

# 693
За пореден път ще кажа , че Coca-Cola са дъното! Отидох днес в кварталния магазин и видях плакат на играта на Coca-Cola за чиниите. Взех 2 бутилки 2L и попитах на касата дали имат чинии и ми казаха,  че имат само талони , но чинии може и след 2-3 седмици да им закарат,  ако спечеля да запазя бележката и да отида след 2-3 седмици пак. Как така им карат талони без награди , пълна подигравка с хората!

# 694
Нямаше ли игра на мандра Ситово със снимка?Не я откривам 🤔

# 695
Станимир, така е все още и в кварталното Аванти-три пъти( в различни седмици вече) питах-"имаме само карти и счупени чинии, нови не са ни донесли".
Утре може да има проблеми с влизането в приложението
Скрит текст:

# 696
Нямаше ли игра на мандра Ситово със снимка?Не я откривам 🤔

Имаше, ама миналия месец Simple Smile

https://www.facebook.com/mandrasitovobg/posts/488177423105813

# 697
И в Технополис е можело да се участва повече от веднъж, така ли? И да спечелиш няколко награди. Ако е така, виновни са тези, които играя на всяка цена и като за последно. Възможно е и да не получат повече от една награда, но отнемат шанса на други. Или ще видим поредното "Разменям раница на Технополис, имам бройки".

# 698
Бюджета тази година Coca-Cola явно ще го дадат за концертите Coca-Cola Energy Tour, а не за награди в приложението. Предишните две години нямаше концерти и имаше хубави награди, поне така си го обяснявам.

# 699
  • София
Днес съм и с нагада от Naos Биодерма Relaxed
Правили ли сте нещо различно, освен да регистрирате бележката в профила? В одобрителния имейл, който ми изпратиха, пишеше само колко точки ми начисляват, но не и потвърждение за участие в играта. Не знам дали съм участвала. Опитах се да върна имейл, но не се доставя.

И в Технополис е можело да се участва повече от веднъж, така ли? И да спечелиш няколко награди. Ако е така, виновни са тези, които играя на всяка цена и като за последно. Възможно е и да не получат повече от една награда, но отнемат шанса на други. Или ще видим поредното "Разменям раница на Технополис, имам бройки".
Предполагам, че не може, защото сравнително скоро някой припомни за играта и опитах да се регистрирам. Изписа ми, че този имейл вече е абониран. Дори не помнех, че съм се записала. Но не пречи един и същ човек да използва различни имейли.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 01:15 от Тaня67

# 700
Аз лично ще си направя снимка на екрана с монетите,които имам.Като ги знам колко са зле нищо чудно да ме нулират.
Скрит текст:

[/quote]

# 701
Добра идея, че аз съм с много кодове и само си ги Трупам в момента, поради липса на награди. Да не вземат да хванат гората.

# 702
  • София, Дружба 2
И аз си направих снимка на екран снощи, че имам доста кодове и се притесних да не ми изчезнат.
Днес КК и Кауфланд мисля, че трябва да обявят първите печеливши.

# 703
В сайта на Кауфланд не откривам игра с КК, може ли линк?

# 704
  • Тук и там
https://coca-cola.promo/campaigns/6  това е линка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт