Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 935
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 630
Кои сайтове за анкети все още плащат? От толк панела все ме отхвърля.
Аз съм получавала отдавна 50 лв. от JTN Panel. Сега ми остават около 150 т. да събера за новите и ще Ви пиша.

# 631
Моя близка е спечелила барбекю сет от играта на кола и била на 30 05. Все още не си е получила наградата. Има ли и други неполучили наградите си от 30 05?

# 632
  • София
Днес пристигнаха :
 2 мейла за 20 лв ваучерите за Озон от Нестле и Маги.
Моя мъж печели камера от Аквафреш с 3 бележки бяхме.
Засега няма мейл може да се обаждат, ще чакаме.
На следващия ден изпратиха мейл с данни за доставка телефон и адрес
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 11:08 от lite16

# 633
ММ е с продукти от Аквафреш. Днес съм и с нагада от Naos Биодерма Relaxed

# 634
Може ли някой д качи печелившите от Аквафреш? Нямам достъп до компютър а през телефона не се виждат.

# 635
  • Сф
Виждат се от тел при мен

И за комплекта

# 636
И аз съм с такъв пролем Simple Smile Има име като моето при камерите, ще спя на тръни. Моля, ако се свържат с някой печеливш, да казва!
http://www.vremezausmivka.com/#winners

Утре ще си получа най-голямата и желана награда, до момента - прахосмукачката робот от Персил.
Чакам четка от Орал Б от края май - пратих им бележката и декларацията, която поискаха, още същият ден. Другите спечелили бързо ли я получихте?

и аз чакам четка от орал б , като я получите вашата пишете

# 637
  • При децата ми
Скрит текст:
И да попитам: В играта на Виза задължително ли трябва да имаш дигитален портфейл? Имам електронно банкиране и плащам често пъти с карта.
В условията много ясно е написано какво може и какво не може, ама няма кой да чете.
https://www.visabg.com/promotsii/mobile-payment.html
Не само, че го пише в условията, ами и за хората, които ги мързи да четат всичко, са обособили „Често задавани въпроси“(под официалните правила в PDF файл) и там също е отговорено на този твой въпрос.

Напротив, прочетох ги правилата, но така и не ми стана ясно как става самото плащане с телефон.
Телефонът ти има ли NFC?
[/quote]

Да, има. Evhen, разбрах какъв е механизмът за участие.

И тук да благодаря на момичето, което ми писа лични! HugHeart Eyes
Здраве и късмет!! Flowers Four Leaf Clover

Няма ме в Чио чипс, но майка ми е с комплект чаши от "Шуменско".

Относно анкетите, веднъж събрах точки за 50 лв. от JTN. Събирах ги повече от три години! Joy
И едни 30 лв. под формата на ваучер бях спечелила миналата година от друг панел, но те "изгоряха", докато се намотам да поръчам.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 09:18 от Hrispa76

# 638
Здравейте,някой успя ли да си закупи продукти на Гарниер с подарък плажна кърпа?Аз не успявам,всичко е изчерпано Confused

# 639
Здравейте,някой успя ли да си закупи продукти на Гарниер с подарък плажна кърпа?Аз не успявам,всичко е изчерпано Confused

Опитайте отново, сутринта успях да направя поръчка.

# 640
Няма с какво да се похваля и затова не съм писала.Снощи получих код за Озон,който оползотворих веднага.Възползвах се от промоцията 4 книги за 20лв.Ще пристигнат в петък с подарък още една книга и книгоразделител.Плащам само 3лв доставка до Спиди.Ваучерът ми от Милка не е пристигнал още.Целите ми планове объркаха😥.На 23-ти имам рожден ден и исках да се възползвам от ваучера за хотела в Луковит,но май няма да стане

# 641
Пилучихте ли вече чадърите от Бургаско?На 21май го спечелих аз. Хавлията много бързо я доставиха , но чадъра още го няма.

# 642
Какъв код за Озон - от някоя игра ли е?

# 643
Петя, от Маги сосове и майонеза е кода.

# 644
Благодаря за отговора, аз така и не се включих в тази игра, мислех да не е някоя друга. Скоро пак регистрирах кодове в Чио, но нищо не става там.

Общи условия

Активация на акаунт