Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 750
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 930
Тези от Дневник в играта за Джурасик парк са много хитри, редовно изтича срока и пишат, че ще обявят печелившите след още 2 дни Joy

Обявени са и както винаги са странни: https://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2022/06/16/4358724_i_pecheli … at_gospodstvo_sa/

В първия етап верни отговори дадоха 162-ма включили се потребители. Победители в него са читателите с потребителско име в сайта bpm1421142828387571, който печели оригинален тефтер, prr201079053 (оригинална бутилка) и lmb1543248655589731 (оригинална шапка).
Във вторият кръг верни отговори дадоха 165 души, като печеливши тук са ddaanniieell (оригинален тефтер), txp1596903260680640 (оригинална шапка) и rax16370846101088028 (оригинална бутилка).
Верни отговори и в двете нива са дали 78 души. Сред тях с жребий беше избран и победителят - iqu211124651. Той печели оригинална раница от филма и кинокомплект, включващ два билета за филма "Джурасик свят: Господство" плюс безалкохолно и пуканки.

Ама какви са тези ''имена'' ? Grinning  Само едно изглежда ''по-нормално'' .

# 931
Здравейте на всички!
Някой от вас получил ли е имейл от Технополис за играта им по случай 20 години Технополис?

# 932
Тези от Вива кредит публикували че са изтеглили първите печеливши гифт карти да влезем да се проверим.И патката аз се набутвам с надежда и какво да видя поредния списък само с инициали..
Аман от мошенници..

# 933
  • София
Играта на Лидл, чиито печеливши бяха публикувани днес и чийто линк споделих, е за всички. Не знам да има игра за избрани потребители. Възможно е обаче, ако някой не си е актуализирал приложението, да не вижда тази игра.
До края на месец Юни, за всеки 30 лв. покупка от Лидл: https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/grill
Здравейте. Каква е играта на Лидл и активна ли е?

Играта е само за избрани потребители в приложението.
Някои нямат игра, а имат лента с натрупване.
Някои нямат нито лента, нито игра.

# 934
За избрани е, защото не се появява в профилите на всички.

# 935
Ванина, играта на Лидл за грилове и 200 лв ваучери е само за избрани потребители.
В Лидлската тема бяха пуснали отговор от контактната форма - на база пазаруване 12 седмици назад на потребителите се визуализира различна активност в приложението.
Затова някои нямат нито игра, нито лента с натрупване с купоните за 1 стотинка.
Тези, които имат играта с гриловете, нямат лентата и обратното - тези с лентата, нямат гриловете.

# 936
  • София
За избрани е, защото не се появява в профилите на всички.
Странно, а е рекламирана като национална игра. При пазаруване над 30 лв. какво пише на началния екран?
Сега прочетох, че от Лидл са пояснили. Мен толкова ме дразнят с това непрестанно вдигане на цените, че и едно участие не мога да направя.

# 937
Кока кола къртят със супер яките награди в приложението

# 938
  • Пловдив
Тези, които имат играта с гриловете, нямат лентата и обратното - тези с лентата, нямат гриловете.
Имам и двете Simple Smile
Не, че някога съм печелила от Лидл, а не е като да ме съм там постоянно Joy

# 939
  • Sofia
Имам и двете Simple Smile
Не, че някога съм печелила от Лидл, а не е като да ме съм там постоянно Joy

И при мен има и двете - игра  и лента. Играта е за покупки над 30лв - ако пазарувате за по-малки суми няма участия.
Не печеля обаче - забелщзала съм, че Лидл и Кауфланд си раздават наградите извън София - вероятно е стратегия.

# 940
Аз имам игра, но нямам лента. Питах ги за лентата и ми казаха, че е само за някои потребители.

# 941
# 942
Променили са го явно.
Не ми се търси сега в другата тема скрийншота от Лидл, но явно и те не знаят какво се случва. Joy

# 943
  • Сливен
  vaflichka - ако Лидл и Кауфладн раздават още повече награди,извън София- "евала","браво" "а дано".Ще съм изключително щастлива. Smiley

# 944
Клиент съм на лидл от над 10 години,единствената ми "печелба " е ваучер 20 лв. за компенсация развалена храна и оплакване от моя страна за държанието на касиерката тогава.На седмица оставяме само там поне 150 лв.,колко уреда техни имам не знам,но са доста.Имам и лента и игра,но не ме теглят до сега,във всичките им игри съм се включвала.Разни плюшки,магнити и книги не ги броя,тях ги дават на всички.Доволна съм от качеството им на стоките и не мисля да спирам,увеличение има навсякъде.В билата цените са страшни,там ако не е на промо дори не го доближавам,надценките им са страшни.

Общи условия

Активация на акаунт