Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 741
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 960
# 961
  • Плевен

Игра на Милка от 01,07,22

# 962
Имаше една игра в Лили на Фа още ли е активна? Не намирам линк.
да ,аз спечелих хавлия от втора бележка

# 963
Току що ми дойде термометъра от кикоман

# 964
Освен играта на Аквафреш, която приключи, няма друга за паста за зъби нали? Че съм се оставила без запаси. 😂

# 965
  • Там...
Microlife:

Апарат за измерване на кръвно налягане Microlife BP A3 Plus с технология AFIB печели:

Р. Йовчева - ******va@abv.bg

http://zashtitisarceto.microlife.bg

# 966
  • В страната на бурите
А какви игри е имало навремето Simple Smile Помните ли?

# 967
  • Пловдив
Няма ли нещо по-оригонално да измислят - всяка игра - тонколонки Rolling Eyes

# 968
Аман от тонколони

# 969
Скъпи агенции,
Вярно, че сме ,,многознайковци”, но медали чак не ни трябват. На фона на това безполезно кръгче, което масово се опитват да продадат по групите с описана от Милка цена 1300 лв, за тази сума, можеше да се замислят  3 награди по 400 лв например, далеч по- смислени. Или 4 по 300 и в пъти повече печеливши, а оттам и доволни. Не, че играх в Милка тоя път, пробвах много пъти там предни игри, но никога не ме теглят, отказах се. Но ако видя награди като: електрически тротинетки, кафемашини; кафеавтомати, колело,бих се включила и от нееднократно. Това разбира се са само моите желания за награда, егоистично, другите хора може да допълнят или желаят съвсем друго. Но пак смятам, че са далеч по смислени от медал за 1300 лв. Стига с тия Смегове, медали, ваучери за преживявания, чинии, колонки и бижута… 😅😅😅😅

# 970
На Милка условията за кемпер, ако са като на Лидъл - мерси!

# 971
Игрите с кемпери ги пропускам. Joy
1000 лв депозит не се вадят ей така от джоба, ама всеки си преценя..

# 972
Току що получих смс от Ная,че печеля продуктов пакет🙄🤔😏.Най-вероятно съм резерва.

# 973
Скъпи агенции,
Вярно, че сме ,,многознайковци”, но медали чак не ни трябват. На фона на това безполезно кръгче, което масово се опитват да продадат по групите с описана от Милка цена 1300 лв, за тази сума, можеше да се замислят  3 награди по 400 лв например, далеч по- смислени. Или 4 по 300 и в пъти повече печеливши, а оттам и доволни. Не, че играх в Милка тоя път, пробвах много пъти там предни игри, но никога не ме теглят, отказах се. Но ако видя награди като: електрически тротинетки, кафемашини; кафеавтомати, колело,бих се включила и от нееднократно. Това разбира се са само моите желания за награда, егоистично, другите хора може да допълнят или желаят съвсем друго. Но пак смятам, че са далеч по смислени от медал за 1300 лв. Стига с тия Смегове, медали, ваучери за преживявания, чинии, колонки и бижута… 😅😅😅😅

Цената на медала за скрап е около 300 350 лв макс. Все пак е сребро.

# 974
Печелившите от играта на Бочко:

Общи условия

Активация на акаунт