Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 745
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 945
  • София

Не печеля обаче - забелязала съм, че Лидл и Кауфланд си раздават наградите извън София - вероятно е стратегия.

Моя мъж е от София и е печелил от Лидл ваучери 3000 лв ,150 лв, 200лв, саунд-бар система, го-про камера, куфар
от Кауфланд е печелил ваучери 318 лв, няколко пъти по 100 и 50 лв + доста предметни награди.
Това откъде си едва ли има значение.
 Ако не участваш няма да те изтеглят, но ако те има в джуркането може и да те изтеглят.

# 946
# 947
Споделям игра от днес на Маги и Кауфланд.

# 948
Клиент съм на лидл от над 10 години,единствената ми "печелба " е ваучер 20 лв. за компенсация развалена храна и оплакване от моя страна за държанието на касиерката тогава.На седмица оставяме само там поне 150 лв.,колко уреда техни имам не знам,но са доста.Имам и лента и игра,но не ме теглят до сега,във всичките им игри съм се включвала.Разни плюшки,магнити и книги не ги броя,тях ги дават на всички.Доволна съм от качеството им на стоките и не мисля да спирам,увеличение има навсякъде.В билата цените са страшни,там ако не е на промо дори не го доближавам,надценките им са страшни.
Лидл от както има в България само там пазарувахме но идва и голямото но купих на детето джапанки те две леви 2 часа се разправяхме на касата докато пожелаят да ми върнат парите от тогава доста намалих пазаруването в магазина а за печалба освен стикита друго не съм видяла.от тях 🤣

# 949
Споделям игра от днес на Маги и Кауфланд.

Вече прекаляват, 10 лева струва този термометър.

# 950
В Емаг е 90лв

# 951
  • София
Някой получи ли си наградата от Кикоман, сега се сетих за нея, бях я забравила?

# 952
Имаше една игра в Лили на Фа още ли е активна? Не намирам линк.

# 953
  • София
Имаше една игра в Лили на Фа още ли е активна? Не намирам линк.
https://fa-promo.bg/
тази игра на Фа е за всички магазини до края на юли е

# 954
Тази седмица мернах в Лидл за 10, а аз имам у дома някъде за под 5 лева купуван. Всичките мерят еднакво!

# 955
Не споря Simple Smile Просто го видях там

# 956
Около 100 лв излиза термометъра и в официалния сайт на производителя.
Термометърът е за готвене на грил, скара и фурна конкретно затова е толкова скъп. Има и приставка със сензор, която отчита температура до 40 метра от 0 до 300 градуса.

# 957
Обичам игрите на Маги не, че печеля но така или иначе ги купувам. Но тази награда е непотребна поне според мен сегашните фурни са с толкова екстри. Да бяха раздали поне тигани или тави щях да се включа.

# 958
Някой получи ли си наградата от Кикоман, сега се сетих за нея, бях я забравила?
Аз имам съобщение във Вайбър от Спиди за утре,спечелих термометър.Има номер на товарителница и там си пише че е термометър.

# 959

Общи условия

Активация на акаунт