Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 712
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Дружба 2
Да похваля играта на КК в кауфланд. Nature Zap Играта е от 01.06.2022 г. /днес/ и те от мен научиха днес вечерта, че имат такава игра. Imp Нямат чинии и скреч карти.......  и "не мога да Ви помогна....КК нищо не ни е доставила.". Това ми отговориха. От колелото на кауфланд ми се падна късмет. А дано! Simple Smile

# 91
Захарче, благодарско за темата!
Късмет на всички и ЧЕСТИТ ден на детето - определено у всеки у нас дреме по едно дете...ей на- постоянно играем! Sweat Smile

Дава "недостъпно съдържание.

# 92
Някой получи ли си наградата от Хайнекен и Билла

# 93
Някой получи ли си наградата от Хайнекен и Билла

Не

# 94
  • Пловдив
Наградите на Phillips са 2 четка или преса, незнам защо дава недостъпно съдържание и как мога да го променя

# 95
Здравейте,
след запитване към Ариана, днес имам отговор, че вчера е имало технически проблем.Удължили са срока до днес, пропусналите вчера могат да регистрират .Аз го направих.

# 96
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Купичките на Шуменско.

# 97
Ехааа, много са хубави! Много са ми мерак и тези и голямата, ама не искат да ми се паднат още.

# 98
Игра с покупка на Ceresit и скреч-карти, не се сещам дали е била предходно споделяна:

https://www.ceresit.bg/bg.html?fbclid=IwAR17UMRWmeWBT9RuOSDPrU9- … KkmkfMkYmi92FxTIc

Правилата: https://games.promotio-spam236-/38JAA7/promo-rules

# 99
Наградите на Phillips са 2 четка или преса, незнам защо дава недостъпно съдържание и как мога да го променя

Постът е рекламен, не го показва на всеки и затова мисля, че не може да се достъпи директно.

Игра на Devin Mini с покупка, почнала е отдавна, вече има печеливши даже https://www.spechelinagradi.com/2022/06/specheli-beebag-devin-mini.html

# 100
  • Сливен
Захарче-в кой ден ги спечели?Гледам си хронологията-на 16.05 съм звъняла,да заявя чашите от Шуменско.Горе-долу ако са покрай моята дата,да съм подготвена. Grinning

# 101
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Сикрет никаква идея нямам.Имам преди това спечелени чаши.Съответно са заявени по рано.Жената днес каза ,че не ги гледат много.Имали опаковани много пратки на Шуменско в склада и просто товарят и разнасят.Това ми го каза по повод ,че са само купичките без чашите.

# 102
  • Сливен
Благодаря.

# 103
А това са солниците. Не са мои, но ги снимах. Не са нищо особено, мое мнение. Не събират много сол и пипер. И двете са мелнички.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 22:25 от Hope17

# 104
От Sweet + след като пратихте ЕГН и бележката отговориха ли ви че са получили данни.. Имам съобщение че не ми е доставено съобщението и вътре има 2 прекачени файла.. съмнявам се да не е вирус

Общи условия

Активация на акаунт