Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 101 005
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 165
Активните игри са вече и във Фб 😍

# 166
Може ли подробности или сайт за играта ? Не мога да я намеря.
И аз ще бойкотирам София мел - след толкова игри и участия нямам нито една награда, даже кутия или химикал, нищичко ....

# 167
Може ли подробности или сайт за играта ? Не мога да я намеря.
И аз ще бойкотирам София мел - след толкова игри и участия нямам нито една награда, даже кутия или химикал, нищичко ....
Линк за участие не намирам , но разчетох че играта е от 6-ти юни

# 168
Предната игра на Хайнекен беше пълен провал.
 Бяха писали, че ще теглят на 6ти, изтеглили на 4ти.
Според правилата трябваше да раздадат 200 награди, раздали са 167, а нас ни няма.
Трябваше да обявят имената с една част от данните, те ги обявили с име, фамилия и тел. номер.
Някой от организаторите изобщо чете ли си правилата? Иначе кърпите изглеждаха хубаво и пием бирата, жалко за лошата организация. Да не говорим, че заради играта купувахме кенчета на 1.70 на промоция от Била, при положение, че другаде бяха по-евтини (но нямаше да участваме за кърпа).

# 169
# 170
На мен ми е смешно как нямат определен ден за теглене в Кауфланд. Това означава, че нямат и ясни правила.

# 171
И аз много се надявах на София Мел, но уви.....
Явно ни чака нещо по-голямо 😁🤞

# 172
На мен ми е смешно как нямат определен ден за теглене в Кауфланд. Това означава, че нямат и ясни правила.
И дори си противоречат, регистриралите карта участвали само в седмицата в която са се регистрирали. Така поне разбрах. Не че ще спечеля нещо, ама ме дразни това лутане из правилата.

# 173
Ура,явно последното ми мрънкане в групата има успех.С кутия съм от София мел с 2 участия(до сега  във всяко теглене съм с 2 ).Печеля и крем -дезодорант от ДМ 🙂

# 174
Кой куриер доставя наградите от Шуменско.

Милка започнаха ли да доставят наградите от играта с медали и ваучери.Кой куриер използват те.

# 175
И мен ме няма в София Мел. Никакъв късмет последно време и никакви игри, които да ми харесват. Милка имат ли игра, освен бисквитите, че нещо не намирам?

# 176
Най-накрая и аз да се запиша с награда от София Мел с едно участие печеля машината на Тефал, вчера получих емейл. 🥳
Успех на всички!

# 177
Предната игра на Хайнекен беше пълен провал.
 Бяха писали, че ще теглят на 6ти, изтеглили на 4ти.
Според правилата трябваше да раздадат 200 награди, раздали са 167, а нас ни няма.
Трябваше да обявят имената с една част от данните, те ги обявили с име, фамилия и тел. номер.
Някой от организаторите изобщо чете ли си правилата? Иначе кърпите изглеждаха хубаво и пием бирата, жалко за лошата организация. Да не говорим, че заради играта купувахме кенчета на 1.70 на промоция от Била, при положение, че другаде бяха по-евтини (но нямаше да участваме за кърпа).

Сигурни ли сте,че сте си регистрилали бележката?Защото,аз моята я мъчих 3 дена докато я приеме сайта!Нещо се беше бъгнал сайта.Иначе всички приятели, които се регистрираха спечелиха.Даже и най-големият карък Joy

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 09:21 от Alize1234

# 178
  • Тук и там
Лео носят наградите от Шуменско.

# 179

От никъде - НИЩО!
Поне ме обичат в кварталния магазин! 💙😊

Общи условия

Активация на акаунт