Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 99 771
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 405
  • София, Дружба 2
И аз не спечелих от лили и биотен и за нещо слънцезащитно играх, пак от лили, търках скреч карта тези дни и от там нищо.

# 406
В играта на Хайнекен успявате ли да качите КБ?

# 407
  • София/Търново
Не мога да обвиня Лили в нищо. Картите, които гледах бяха изтрити и съответно, не печелеха. Останалите бяха непокътнати. Става въпрос за Лили на кръстовичето на Гео Милев  и Слатинска. А и преди не съм имала претенции към тях. Явно имат читав персонал.

# 408
От 01 юни до 30 по магазините

# 409
  • София, Дружба 2
Не мога да обвиня Лили в нищо. Картите, които гледах бяха изтрити и съответно, не печелеха. Останалите бяха непокътнати. Става въпрос за Лили на кръстовичето на Гео Милев  и Слатинска. А и преди не съм имала претенции към тях. Явно имат читав персонал.
Да, и аз не ги обвинявам за нищо, просто съм си карък и не мога да спечеля. Иначе картите и за биотен и за слънцезащитното бяха две тестета с чисто нови карти, без издраскано или нещо. Е, малко трябваше да си ги поискам аз, че касиерката уж забрави да ги даде и двата пъти, но нищо. Това беше в лили в лозенец и момичето беше стажант касиер. Ще ми свикне. Simple Smile

# 410
Може би това е играта със слънцезащитни от Лили, ако е полезна за някого:
https://sunlike.bg/bg/article/oficialni-pravila-na-promocionalna … hBqixVPHfvIhUotMo

# 411
В момента има ли игра на Хайнекен? Може ли линк, че не успях да намеря.

# 412
  • София, Дружба 2
Може би това е играта със слънцезащитни от Лили, ако е полезна за някого:
https://sunlike.bg/bg/article/oficialni-pravila-na-promocionalna … hBqixVPHfvIhUotMo
Да, това е играта. Simple Smile

# 413
В момента има ли игра на Хайнекен? Може ли линк, че не успях да намеря.
https://www.heineken.com/bg/bg/musicpromo

# 414
Качили са печелившите в Елит

# 415
  • ЛОВЕЧ
Тип топ носи бутилките на Активиа от първо теглене

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 09:10 от tsitalia

# 416
Някой получи ли вече ваучер за 100лв от Суийт плюс?

# 417
Ваучера за 100лв. от Суийт+ още не съм го получила, но днес дойде ваучера от Киндер Буено Simple Smile

# 418
Добро утро , чета правилата на Heinz  ,и до колкото разбирам няма определени магазини. Защото хем пише -съответните обекти , хем ни са посочени кои са те ?Иначе аз нищо не чакам ,защото нищо не съм спечелила, каквото подне честито да ми е. Поне на Емечото,който кръстихме Емо ,децата го убиват от бой докато му  се кефят.

# 419
Тип топ носи бутилките на Активиа от първо теглене

Пращат ли СМС или направо идват, че аз на работа не мога да получавам пратки и вероятно майка ще трябва да я получи?

Общи условия

Активация на акаунт