Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 99 776
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 420
BIOTEN м.ЮНИ 2022 в магазини dm https://e1.pcloud.link/publink/show?code=XZtNeRZOSv66HBxHQVPbbTf … fTW3cnRokEMzzF9EY

Не съм получила ваучера за 100лв от Суит+.

# 421
  • ЛОВЕЧ
Тип топ носи бутилките на Активиа от първо теглене

Пращат ли СМС или направо идват, че аз на работа не мога да получавам пратки и вероятно майка ще трябва да я получи?

Няма смс,обаждане като са на адрес

# 422
  • Сливен
Нямаме в Ариана-инaче много им уважаваме бирата Grinning ..Взех си наградата от "Кармела":

Скрит текст:

Пристигна ми и наградата от Инстаграм-кафемашина и подарък към нея-25 капсули,с различни видове кафе. Coffee Coffee Coffee
Благодаря на момичетата,които ми честитиха първи там-не съм и очаквала,да спечеля такава наградата от Инстаграм.Много пъти съм писала,че съм/ще бъда доволна,ако спечеля(както обичам да казвам) -"неща за ядене и пиене". Grinning Но този път,изненадата беше голяма. Пожелавам на всички/и разбира се,най-вече на  тези с които се следваме в Инстаграм/,да спечелят и те,желаната награда или награда като тази. Innocent

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 11:17 от сикрет

# 423
  • София
Сикрет, да си я ползвате със здраве и да си правиш италианско кафенце,поднесено с бисквитки 😊!
 Хубаво е,когато темата е изпълнена с награди,с доволни играчи и благопожелания към всички ни!
Късмет на всички и нека завалят още много придобивки!

# 424
  • Сливен
Благодаря emli.Пускам по едно кафе и отварям от бисквитите.Днес определено комбинацията на спечелените награди, е много добра. Grinning

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 11:18 от сикрет

# 425
Ваучера за 100лв. от Суийт+ още не съм го получила, но днес дойде ваучера от Киндер Буено Simple Smile

[/quote

Кой носи ваучерите на Киндер Буено, да знам за кой куриер да се подготвя ?]

# 426
Здравейте, от първата седмица на играта на Кока-кола в Кауфланд, има ли някой спечелил?
Проверих на сайта, не видях информация преди 1-2 часа, а тегленето мисля, че трябваше да бъде вчера.

# 427
Здравейте, от първата седмица на играта на Кока-кола в Кауфланд, има ли някой спечелил?
Проверих на сайта, не видях информация преди 1-2 часа, а тегленето мисля, че трябваше да бъде вчера.

След като се омотаха с началото на кампанията си, мисля, че първото теглене ще е на 15-ти, то какво теглене вчера като тя "официално" почна на 06.06. И освен това не пише, че ще ги обявяват някъде, изобщо ще дебнем и чакаме дано някой се похвали.

# 428
  • София
Сикрет, страхотна награда, честито! Пожелам още много такива хубави награди. Със здраве да си я ползвате Simple Smile

# 429
Супер награда и страхотен късмет! Честито!  Да ти е сладко и вкусно.

И нас ни няма в Ариана , а си имахме доста участия. 😒

# 430
  • Сливен
Благодаря ви kosara и BonniBonn .Както се казва-да ви се връща. Simple Smile

# 431
Ваучера за 100лв. от Суийт+ още не съм го получила, но днес дойде ваучера от Киндер Буено Simple Smile

[/quote

Кой носи ваучерите на Киндер Буено, да знам за кой куриер да се подготвя ?]
Спиди

# 432
  • Под Слънцето
Сикрет, честито! Още по-големи награди ти пожелавам!
Аз се скапах тези дни да звъня телефони тук и там да издирвам награди. От Хайнекен уж били предадени преди 2 седмици към Лео в Сф, но не смогват да ги разпратят. От бургаско също. А в началото ги пращаха бързо.Хавлиите ми- за циганското  лято през октомври ще кацнат сигурно. А за чашите от Шуменско - хич да не ги пращат. Ама дъска не мога да целна Sad
И се радвам, че една от големите фирми- РА, огранизатор на игри, действат по все честно при валидиране на кб. Ето- 2 месеца след играта,  ми пишат, че все пак печеля с реален кб. А всички онези, които са си "изпрали", "загубили" или "не могат да си намерят бележката" да стават все по-малко като бройка!

# 433
С бутилка съм от последното теглене на хелл. Юпии

# 434
  • Пловдив
Няма ме в Hell отново Rolling Eyes
Дойдоха ми сосовете Hellmann's от ФБ игра Simple Smile Надявах се и на купичка, каквато пращаха м.г. от играта тук във форума, но уви - оставам си само с една.
Чакам и кърпата от Бургаско и май другаде не участвам Rolling Eyes От началото на май ми е такава лудница, че половината игри, в които съм участвала, съм ги пропуснала, да си ги отбележа Rolling Eyes
Прибрах си се вече вкъщи и се надявам поне до есента да не ме пращат вече никъде, че с тези командировки не мога къщата да си оправя и домочадието да видя.

Сикрет, честита ти кафемашина!
Със здраве да си я ползвате!

п.с. много се радвам, като човек от тук се похвали, че е спечелил голяма награда от ИГ Simple Smile И не само де, но там в 90% от игрите аз не се включвам, защото победителите обикновено са предизвестени или поне аз съм с такива впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт