Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 969
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 510
Сикрет, честито! Още по-големи награди ти пожелавам!
Аз се скапах тези дни да звъня телефони тук и там да издирвам награди. От Хайнекен уж били предадени преди 2 седмици към Лео в Сф, но не смогват да ги разпратят. От бургаско също. А в началото ги пращаха бързо.Хавлиите ми- за циганското  лято през октомври ще кацнат сигурно. А за чашите от Шуменско - хич да не ги пращат. Ама дъска не мога да целна Sad
И се радвам, че една от големите фирми- РА, огранизатор на игри, действат по все честно при валидиране на кб. Ето- 2 месеца след играта,  ми пишат, че все пак печеля с реален кб. А всички онези, които са си "изпрали", "загубили" или "не могат да си намерят бележката" да стават все по-малко като бройка!
Тук ако визираш мен, намерих си бележката, чисто реална си беше и награда си получих. Това, че "някои хора" шмекеруват, не означава, че всичко го правят. Някои просто сме малко по-разсеяни и си имаме други по-важни неща от игрите. Останете си със здраве Grinning

# 511
  • Пловдив
Днес в Кауфланд имаше промоутърка на давидоф(не и се говореше много, опашката беше огромна 😁)награди-запалки,зарядни,кутии цигари и раница

# 512
  • Nesebar
Публикуваха печелившите от вейппро

# 513
Има ли игра с покупка на пробиотик?

# 514
  • София
Някой би ли ми пуснал линка на Хайнекен 😊

# 515
  • София, Дружба 2
Ей, най-накрая и аз с наградка чаши от Шуменско!  Beers Добре, че се паднаха, че бях на път да се пропия с толкова много участия. Като тегля чертата - златни трябва да са. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 516
https://www.heineken.com/bg/bg/musicpromo
Много се надявах на слушалки от Вейпа, ама не би... Няма ни

# 517
Успявате ли да качите снимка в хайнекен. На мен не ми се получава.

# 518
Успявате ли да качите снимка в хайнекен. На мен не ми се получава.
Не и аз не успявам от няколко дни вече.

# 519
# 520
  • София
https://www.heineken.com/bg/bg/musicpromo
Много се надявах на слушалки от Вейпа, ама не би... Няма ни
Благодаря

# 521
  • Под Слънцето
milena_dyakova86,

Скрит текст:
Аз се скапах тези дни да звъня телефони тук и там да издирвам награди. От Хайнекен уж били предадени преди 2 седмици към Лео в Сф, но не смогват да ги разпратят. От бургаско също. А в началото ги пращаха бързо.Хавлиите ми- за циганското  лято през октомври ще кацнат сигурно. А за чашите от Шуменско - хич да не ги пращат. Ама дъска не мога да целна Sad
И се радвам, че една от големите фирми- РА, огранизатор на игри, действат по все честно при валидиране на кб. Ето- 2 месеца след играта,  ми пишат, че все пак печеля с реален кб. А всички онези, които са си "изпрали", "загубили" или "не могат да си намерят бележката" да стават все по-малко като бройка!
Тук ако визираш мен, намерих си бележката, чисто реална си беше и награда си получих. Това, че "някои хора" шмекеруват, не означава, че всичко го правят. Някои просто сме малко по-разсеяни и си имаме други по-важни неща от игрите. Останете си със здраве Grinning
Не визирах точно теб, но щом се припознаваш... Изпратила съм  на организатора доста срийншота на хора, търсещи кб след като са изтеглени като печеливши, но нямат явно реална покупка и се оправдават с "изпиране", "загубване" и т.н. Не си от вчера в темата и си попадала на такива постове със сигурност.
Писах и звънях също на офиса на П § Г България , за да ги уведомя за начина на "валидиране" на печелившите от страна на агенцията, на която са се доверили. Занимавах и  мк  отдела на П § Г в щатите. Е, имало е смисъл. Не че ми трябват слушалки и часовници.

Скрит текст:
[/quote]

# 522
milena_dyakova86,

Скрит текст:
Не визирах точно теб, но щом се припознаваш... Изпратила съм  на организатора доста срийншота на хора, търсещи кб след като са изтеглени като печеливши, но нямат явно реална покупка и се оправдават с "изпиране", "загубване" и т.н. Не си от вчера в темата и си попадала на такива постове със сигурност.
Писах и звънях също на офиса на П § Г България , за да ги уведомя за начина на "валидиране" на печелившите от страна на агенцията, на която са се доверили. Занимавах и  мк  отдела на П § Г в щатите. Е, имало е смисъл. Не че ми трябват слушалки и часовници.

Скрит текст:
[/quote]

Е*ати евтините номера! Ама то, ей такива нагли хора,обикновено преуспяват...във всяко едно отношение! Нас кучета ни яли.
Възпитанието не би ми позволило да лъжа като олигофрен,за каквато и да било награда! Как пък им е сладко после да си ги ползват..... 🤬🤬🤬

# 523
  • Под Слънцето
Shu34 , новичка си тук. Има да видиш още много.

Някой да има излишен ваучер за поръчка на щори?

Няма ни в ариана с 3 кб , в морети сме "резерва". Как па им досвидя да раздадат по някое кенче от бирата? Производители са все пак.
Утре сутрин почвам да звъня и издирвам тези кърпи от Хайнекен и Била, че ще ги омешат с новите награди.

# 524
Добре де, аз не си го представям как точно ще стане да вземеш чужда бележка, нали си пишем номера на КБ, дата и т.н. Какъв е шанса всичко да съвпада. 🤷♀
Твърде сложно ми се струва, че да взема да го мисля. Явно са го измислили вече. Много жалко за всички други, които участваме честно, вдигаме продажбите, че си и плащаме мечтания подарък в един момент.
Като стана дума за мечтан подарък, има ли игра на фраер някъде? 🫣

Общи условия

Активация на акаунт