Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 925
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 570
В тази връзка…… ако участвате в тази игра .Погледнете кое е дадено за номер на касова,да няма после някой да се прецака. https://somersbypromo.bg/register
Абе то е имало и организатори, които не знаят кое точно е номер на бележката и в примера са дали нещо съвсем друго, но това не значи, че номера на бележката си променя значението и мястото по принцип. Освен да гледаш примера, ако изобщо са дали, обичайно няма, четеш правилата подробно, това е правилото. Ама го правят много малко хора, първо регистрират, после мрънкат, че са ги дисквалифицирали, не им дали награда или каквото и да е, ама друг е виновен

# 571
  • Велико Търново
В тази връзка…… ако участвате в тази игра .Погледнете кое е дадено за номер на касова,да няма после някой да се прецака. https://somersbypromo.bg/register
Абе то е имало и организатори, които не знаят кое точно е номер на бележката и в примера са дали нещо съвсем друго, но това не значи, че номера на бележката си променя значението и мястото по принцип. Освен да гледаш примера, ако изобщо са дали, обичайно няма, четеш правилата подробно, това е правилото. Ама го правят много малко хора, първо регистрират, после мрънкат, че са ги дисквалифицирали, не им дали награда или каквото и да е, ама друг е виновен
Във всички игри на ЛИДЛ се регистрира този номер

# 572
Във всички игри на ЛИДЛ се регистрира този номер
[/quote]
В играта на кока-кола е даден номерът долу до датата като пример. Което и мен ме учуди...

# 573
  • Под Слънцето
Напоследък употребих доста брашно на сфмел, а не мога да регна кодовете. Щото няма кампания в момента ли?

# 574
Напоследък употребих доста брашно на сфмел, а не мога да регна кодовете. Щото няма кампания в момента ли?
Аз ги регистрирам без проблем.

# 575
Трети опит. Вторият беше неуспешен.

# 576
  • При децата ми
От петък - ваучерът от "Киндер Буено":

И да попитам: В играта на Виза задължително ли трябва да имаш дигитален портфейл? Имам електронно банкиране и плащам често пъти с карта.

# 577
А малките ваучери от Киндер Буено да са пристигали?
С не всички телефони може да се плаща. Трябва да поддържат NFC протокол.

# 578
  • софия
А малките ваучери от Киндер Буено да са пристигали?
С не всички телефони може да се плаща. Трябва да поддържат NFC протокол.
Аз все още не съм го получила!

# 579
Интерлогистика ми доставиха ваучера от Суит+ на стойност 100лв. Много съм щастлива ☺
Скрит текст:
От Морети ми се обадиха за данни за доставка на стекчето бира. До 2-3 седмици ще бъде доставено. Попитаха и дали пазя к.бележка.
Пазя си ги в едно портмоне сортирани по игри. После ги премествам в едно кашонче с празните опаковки от Чио Blush
От Tesserum тази сутрин спечелих 1лв. До тук са 3 за 3 месеца 🙃
Успешна и късметлийска седмица! Дано ни радва с много желани награди!

# 580
  • София
Имам мейл,че печеля бутилка от Активиа,сефте от игрите с покупка 🙂

# 581
Печеля бутилка от Активия. 🥳 За колко време горе-долу пристига?

# 582
И да попитам: В играта на Виза задължително ли трябва да имаш дигитален портфейл? Имам електронно банкиране и плащам често пъти с карта.
В условията много ясно е написано какво може и какво не може, ама няма кой да чете.
https://www.visabg.com/promotsii/mobile-payment.html
Не само, че го пише в условията, ами и за хората, които ги мързи да четат всичко, са обособили „Често задавани въпроси“(под официалните правила в PDF файл) и там също е отговорено на този твой въпрос.

# 583
И моето ваучерче дойде от Sweet +. Малко се разочаровах, че е цяло 100лв. предполагах, че ще е като на Куйнс по 10лв или 20лв. (Не че не съм ги наместила вече къде да се похарчи ваучера😅) Изненадах се, че го няма Кауфланд в списъкът им за пазаруване обаче (жалко).

# 584
И аз да се похваля с мейл, че печеля бутилка на ACTIVIA Simple Smile юхууу! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт