Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 925
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 645
  • Сф
Току що получих мейл от Аквареш и ДМ. Аз съм била значи Simple Smile

# 646
Пилучихте ли вече чадърите от Бургаско?На 21май го спечелих аз. Хавлията много бързо я доставиха , но чадъра още го няма.
Аз пък обратно, чадър получих, спечелих го в началото на май и след седмица пристигна, а кърпата ми е от 27ми и още я чакам.

# 647
Пращат мейли за наградите на Аквафреш

# 648
  • В Космоса
Най-накрая и аз да спечеля нещо. Получих имейл от Аквафреш и ДМ. Да ви попитам само нали може да дам адрес на офис на Спиди, защото често ме местят в различни офиси и няма как да дам точен адрес, на който да ми доставят пакета? По-лесно ще е аз да си го взема направи.

# 649
  • Сф
Пращат мейли за наградите на Аквафреш
Обаче не мога да върна писмо. Пробвах и от джи мейл и от йаху и пропада доставката на писмото с данните. При вас как е?

# 650
Най-накрая и аз да спечеля нещо. Получих имейл от Аквафреш и ДМ. Да ви попитам само нали може да дам адрес на офис на Спиди, защото често ме местят в различни офиси и няма как да дам точен адрес, на който да ми доставят пакета? По-лесно ще е аз да си го взема направи.
Не може, защото не се знае коя фирма ще ги доставя.
Ако е Спиди - добре, но друга фирма не може да го остави в офис на Спиди.

# 651
Здравейте!
Качвам една игра във Фейсбук - интересна е, наградите са бижута- златно, сребърно  и стомана. Посветена е на завършването на училище. Не е нужна покупка, за да се участва.
https://www.facebook.com/bizhutaeshop/posts/556969062478492

# 652
  • В Космоса
Аз понеже имам спомен, че бях чела в правилата, че куриерът е Спиди... Ще ги питам в имейла дали е така и дали става до офис. Благодаря!

# 653
Не знам защо но Бургаско и Шуменско са изключително бавни! Над 1 месец чакам за Чаши и Плажна кърпа 😐

# 654
Няма с какво да се похваля и затова не съм писала.Снощи получих код за Озон,който оползотворих веднага.Възползвах се от промоцията 4 книги за 20лв.Ще пристигнат в петък с подарък още една книга и книгоразделител.Плащам само 3лв доставка до Спиди.Ваучерът ми от Милка не е пристигнал още.Целите ми планове объркаха😥.На 23-ти имам рожден ден и исках да се възползвам от ваучера за хотела в Луковит,но май няма да стане
Ще споделите ли кои книжки си избрахте ? Коя книжка е подаръкът?

# 655
И аз получих мейл че печеля камерата, но и на мен ми казва че не може да достави съобщението. Някой намери ли телефона на агенцията? Проверих правилата, но не го откривам.
Сутринта ни събудиха от Лео - звъннаха на ММ да му кажат че кърпата му от Хайнекен е в Бургас ( ние сме от Варна), не могат да я пренасочат и ще я върнат обратно на организатора!?! Някой пази ли телефона на организаторите, за да се разправяме?

# 656
  • При децата ми
Похвалвам "Хел Енерджи" - чаша спечелена в петък, преди малко пристигна! Браво! Ето така се прави! Simple Smile

Хавлията от "Бургаско" ми я доставиха на 38-я ден. Sweat Smile

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 15:34 от Hrispa76

# 657
  • Сф
И аз получих мейл че печеля камерата, но и на мен ми казва че не може да достави съобщението. Някой намери ли телефона на агенцията? Проверих правилата, но не го откривам.
Сутринта ни събудиха от Лео - звъннаха на ММ да му кажат че кърпата му от Хайнекен е в Бургас ( ние сме от Варна), не могат да я пренасочат и ще я върнат обратно на организатора!?! Някой пази ли телефона на организаторите, за да се разправяме?
Търсих ги ето тел. Не ми вдигна никой

Някой да ги издири и другаде ако може . Или да пишем на възложителя, обаче нямам време днес с тия матури .
Опа, това е друг мейл ,ще пробва да пиша на него! Действайте и вие ! Изпратих мейл , пак пропадна .Супер просто...нямало такъв домейн...И сега- не знам , дано сами се усетят

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 12:21 от PureLove

# 658
  • Под Слънцето
Ми аз виждам и 3 канала за комуникация- Фб, инста и линкед-а.
Тъкмо да тръгвам извън Варна и се засили куриера на Лео към нас с кърпите на Бс .от 21 и 24 май.
Не ми харесват! Тънки са, фини, но...от плюш  и няма да попиват. Също като морените и онези от бонбонки М и М.

# 659
  • София
Ми аз виждам и 3 канала за комуникация- Фб, инста и линкед-а.
Тъкмо да тръгвам извън Варна и се засили куриера на Лео към нас с кърпите на Бс .от 21 и 24 май.
Не ми харесват! Тънки са, фини, но...от плюш  и няма да попиват. Също като морените и онези от бонбонки М и М.
Миналата година на Бургаско кърпите бяха страхотни, мислех че и тези са същите Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт