Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 764
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 170

Наградата мисля, че е една , но се попълва бързо, ако някой реши.
https://eko.sportal.bg/

# 1 171
За всеки случай си разделяйте покупките за игри на отделни сметки. Може някоя касиерка да ви се намръщи, но пък ще си спестите куп главоболия, в случай че спечелите и от двете игри.

Благодаря ви! Аз също помислих, че е така, но късно се сетих- вафлите споко и Hell's-a нацъках на една бележка. Даже бях на каса за самообслужване. Triumph People Information Desk Person С моя късмет дано не ме изберат и за двете, ако въобще ме изтеглят отнякъде хахах Joy В този ред на мисли, преди години имаше една игра на КК за слушалки, аз бях спечелила с първите ми регистрирани три кода, но идиотката ги бях изхвърлила. Пазех другите, бяха много много, но уви. Така и не ми ги дадоха. Поука от това е, че вече пазя всичко, после изхвърлям с чанти, но по-добре така отколкото загубена награда! Grinning

# 1 172
Благодаря ви! Аз също помислих, че е така, но късно се сетих- вафлите споко и Hell's-a нацъках на една бележка. Даже бях на каса за самообслужване. Triumph People Information Desk Person С моя късмет дано не ме изберат и за двете, ако въобще ме изтеглят отнякъде хахах Joy В този ред на мисли, преди години имаше една игра на КК за слушалки, аз бях спечелила с първите ми регистрирани три кода, но идиотката ги бях изхвърлила. Пазех другите, бяха много много, но уви. Така и не ми ги дадоха. Поука от това е, че вече пазя всичко, после изхвърлям с чанти, но по-добре така отколкото загубена награда! Grinning
Ако става въпрос за хел кафето, там бележките не ги искат, ако спечелиш, вероятно защото се качва снимка, та регистрирай смело и за двете.

# 1 173
Пазите ли все още празните опаковки от Чио? Тръгнала съм да разчиствам минали игри...

# 1 174
  • София
Изхвърлих "Чио" опаковките на следващата седмица след като свърши играта.
От години играя на тях и освен два книжки лева нямам друга награда, а бяхме с поне 20 опаковки.

# 1 175
Може ли помощ…
Някой да е срещал този номер +359875347018 ???

# 1 176
  • София
Какво ли стана с чашите от Шуменско? Трябваше най-късно вчера да ги донесат.

# 1 177
  • Сф
Какво ли стана с чашите от Шуменско? Трябваше най-късно вчера да ги донесат.
Няма ги
Да пишем някъде??
Чакам и ваучера от Ариана и там ни вест, ни кост.

# 1 178
  • София, Дружба 2
На колежката, спечелени в началото на играта, ги донесоха вчера.

# 1 179
  • при късмета
Моите чаши от Шуменско дойдоха вчера.

# 1 180
  • sofia
И моите дойдоха вчера (София) вероятно ги пращат поетапно сега, защото имаме 2 комплекта, само единия дойде.

# 1 181
  • София
Бележка искаха ли за чашите имахте ли уведомление за очаквана доставка

# 1 182
Бележка искаха ли за чашите имахте ли уведомление за очаквана доставка

Искат бележка, на товарителницата пише кой номер трябва да е. На мен ми пратиха уведомление по вайбър.

# 1 183
  • Под Слънцето
Некви новини за наградите от Ная? Не съм за 2 фафли, но да отметна наградата и да редуцирам списъка...

# 1 184

Някой друг с такъв проблем?  Сайта изглежда крайно бъгав....

Общи условия

Активация на акаунт