Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 713
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Некви новини за наградите от Ная? Не съм за 2 фафли, но да отметна наградата и да редуцирам списъка...
Никакви ги няма, а уж до две седмици трябваше да изпратят наградите.

# 1 186
  • Плевен
Нова игра и на Орео

само не знам за кои обекти, но предполагам ще посочат...

# 1 187
Днес получих чашите на Шуменско.Спечелени от първия ден на играта.Взеха ми бележката.Пуснати са на 14.06 Лео експрес чак сега ги донесе.

# 1 188
Някой със скорошни наблюдения jtn panel за колко време извършват банков превод?За година и половина събрах за 50лв,но вече седмица ни вест,ни кост.Предполагах,че с банков превод ще стане за дни.

# 1 189
Някой със скорошни наблюдения jtn panel за колко време извършват банков превод?За година и половина събрах за 50лв,но вече седмица ни вест,ни кост.Предполагах,че с банков превод ще стане за дни.
Моите ги преведоха след 10 дни.

# 1 190
  • София
Заявих ги на 14 май, получих ги на 17-ти.

# 1 191
  • Пловдив
Някой спомня ли си, срокът на Бургаско за изпращане на наградите 30 или 60 дни от заявяването беше?
Чакам една кърпа, та да знам, да им звъня ли, да го питам какво става с нея

# 1 192
  • София
30 дни. Моята вчера дойде, почти месец след заявяването.

# 1 193
И аз чакам кърпа, спечелена на 24.05

# 1 194

Не съм видяла някой да се е похвалил, че е спечелил от играта на Каменица, а виждам че е от началото на юни. Има ли участвали и теглили скреч карти?

# 1 195
Аз преди повече от 15 дни заявих от Май оптис, резултат няма. Ако някой е получил, да сподели колко време е чакал.

# 1 196
Ние сме спечелили кърпа от Бургаско, но казаха 60 дни, много добре помня, защото смятах, че ще е след лятото.

# 1 197
Аз преди повече от 15 дни заявих от Май оптис, резултат няма. Ако някой е получил, да сподели колко време е чакал.

Всички ваучери ще бъдат изплащани през първaтa седмицa на всеки месец.
Например, ако заявите ваучер през месец Януари, ще го получите през първите две седмици на месец Февруари.

# 1 198
  • оттам, откъдето започва България
Това знам аз за Моят Оптис и ваучерът, който го заявих, го получих по банкова сметка.
Скрит текст:
Здравейте,

Уведомяваме Ви, че влиза в сила промяна при заявяване на ваучер през платформата MyOptis. От 22.07.2021г. ще бъде преустановена опцията за „Изплащане на награди до офис на Еконт“. За съжаление поради административни причини, вече няма да можем да изпълняваме заявки, които да бъдат разпращани по Еконт или други куриерски фирми. На мястото на тази опция, ще има възможност за „Изплащане на награда на място в офиса на MyOptis”* в гр.София.

На Ваше разположение ще бъде още и опцията за „Изплащане на награда по банков път“*. Този вариант беше добавен, след като през изминалата година преобладаващата част от Вас предпочетоха да получават наградите си именно по този начин.

Основните удобства на изплащането на награди по банков път:
• По кратко време за изплащане на наградите – в рамките на първата седмица от месеца, след направената заявка в предходния месец. Това съкращава времето за получаване на награда с 1 седмица, спрямо изплащането на наградата по Еконт;
• Спестяване на време от чакане пред офисите на куриерските фирми;
• Избягване на излишните струпвания от хора пред офисите на куриерските фирми;
• Еднократно въвеждане на нужната информация в профила Ви, посредством предвидената отметка за запомняне на данните и възможност за промяна на същите данни по всяко време (три имена на латиница и IBAN).
Надяваме се, че тази промяна няма да се отрази негативно, а напротив ще Ви улесни в бъдеще. Благодарим за разбирането и участието Ви в нашите проучвания!

*Тези от Вас, които нямат банкова сметка, могат да посочат банкова сметка на свои роднина/ близък. Ако това също не е вариант за Вас, ще можете да ни посетите и на място в офиса ни в гр.София, бул. Гоце Делчев 98, БЦ Азимут, ет. 6, офис 10.
При въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас на имейл: admin@myoptis.net

С най-добри пожелания,
екипът на MyOptis

# 1 199
  • Пловдив
И аз още чакам чашите от Шуменско спечелени на 21.05.
Може ли линк за играта на Хайнекен?

Общи условия

Активация на акаунт