Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 692
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София, Дружба 2
https://www.heineken.com/bg/bg/musicpromo
Заповядай Simple Smile

# 1 201
Някои да има код за отстъпка за Виденов?

# 1 202
Днес ли теглят четките Орал б?

# 1 203
На тези ,не им вярвам въобще!Имат приблизително 100 коментара,които им отговарят на условията!А те са изтеглили 70 четки!Колко човека се похвалиха,че са спечелили тук - 5 максимум!Нещо са ми многоо съмнителни!Или трябва да си голям карък да си сред последните 30 или не си спазват правилата!Късмет,аз съм ги зачеркнала!А и никъде не обявяват …..много удобно!
Днес ли теглят четките Орал б?

# 1 204
  • При децата ми
Хел са качили печелившите.

В понеделник ми се обадиха от "Спиди", че имам пратка. Тъй, като не бях в града се разбрахме днес да ми я донесат. Оказа се бутилка от "Хел", а никой не ме беше уведомил, че печеля. Сутринта ми звъннаха и след минути куриерът беше тук. Много е хубава бутилката! По-хубава е от чашата! Simple Smile Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 09:08 от Hrispa76

# 1 205
А аз се тръшках, че спечелих бутилката, а не чашката. 😄 Значи да не съжалявам.

# 1 206
И на мен ми харесва повече бутилката, но пък искам кошница. Регистрирах пак като за последно, дано ме огрее.
В Белвита не иска също да ми се падне нищо, пробвах и с двете награди няколко пъти.

# 1 207
Кока Кола ще имат нова игра в приложението от 04.07

# 1 208
  • Там...
Уау, цял месец Spotify Satisfied

# 1 209
Преди малко In Time ми донесоха наградата от dm от 13.06.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 11:50 от Yo_Ana19

# 1 210
  • София
Може ли да попитам, има ли някой, който е спечелил втори път от ДМ, за да знам да продължавам ли да участвам?

# 1 211
За мен лично наградите в приложението на Кока-кола са неатрактивни, аз продължавам да си трупам кодовете без да ги използвам.
Може ли да попитам, има ли някой, който е спечелил втори път от ДМ, за да знам да продължавам ли да участвам?

Да, имало е такива случаи, бях питала преди няколко страници и ми бяха отговорили така.

# 1 212

Пристигна ми наградата от Jonie Walker 🌞

# 1 213
Гледам, че Кауфланд и КК са качили печелившите от днешното теглене, ако някой се познае, честито

# 1 214
Oral B и за мен са измамници. Купих няколко пасти, за да се включа с повече от един коментар. Същото забелязах и аз почти толкова коментари, колкото награди. Похвалиха се шепа хора. Планирах Коледни подаръци за всички близки с ел. Четки, но ще взема на друга марка. Загубиха ме, повече никога не бих купила техен продукт. Не защото не печеля, а защото не обявяват публично печеливши и защото играта " смърди" от километър на гнило.

Общи условия

Активация на акаунт