Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 699
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София, Дружба 2
КК и Лидл са качили печеливши.

# 1 021
  • Бургас
Джони няма ли да качат последните печеливши?

# 1 022
За играта на шуменско, ако си спечелил чаши  може ли да продължиш да  играеш  за останалите награди или пък за чаши ? Има ли вариант да спечелиш два комплекта чаши?
може една награда от вид

# 1 023
  • Сливен
Честит рожден ден, Lunatichka92 - жива и здрава, днес да е твоят ден, както и оставащите дни до края на месеца, и да спечелиш много награди👌.

За да не го отчетат като Спам - гледам наградите на Кк в приложението.Томбола за тениска и шапка... Ами че то, предишните пъти на момента се печелиха, какви са тези неща сега.. 😆

# 1 024
Лунатичка, Честит Рожден ден!
Да си жива и здрава и всеки ден от живота ти да е сякаш със спечелена награда! Simple Smile
Относно Кока- кола- скандално просто, и аз вчера се смях на това. Вярно, не мога да им се меся, но предвид какъв е бюджетът им, какъв е пазарът им и колко се купуват продуктите им, се излагат. Други по- малки производители, правят къде -къде по- стойностни кампании. И то тук, в България- не е оправдание, че сме малка страна.  Интересно ми е каква е логиката- игрите с награди обикновено се правят за повишаване на интереса към стоките и покупателността, те може би си имат непроменящи се стойности на покупателност и оттам не са зависими от потребителските желания относно промоции- защото пазарът им е силен така или иначе.

# 1 025
Пристигна кърпата от ФА:
Уникална, много мекичка, доста е голяма, не можах цялата да я снимам.

Лунатичка, честит рожден ден! Heart

# 1 026
Лунатичка, здрава да си и късметът да те преследва!
Все още не могат да се качват снимки на КБ в Хайнекен. Звънях им миналата седмица. Казаха, че знаят за проблема, работят по въпроса и други са сигнализирали. Записа ми името, за да добави +1 обадил се с проблем, но дотук няма развитие. Някой успя ли да се регистрира?

# 1 027
Хел са качили печелившите.

# 1 028
Лунатичка, здрава да си и късметът да те преследва!
Все още не могат да се качват снимки на КБ в Хайнекен. Звънях им миналата седмица. Казаха, че знаят за проблема, работят по въпроса и други са сигнализирали. Записа ми името, за да добави +1 обадил се с проблем, но дотук няма развитие. Някой успя ли да се регистрира?
Вчера качих бележка от втория опит, като промених оразмеряването на КБ.

# 1 029
Момичета знаете ли от каква игра може да бъде това ? Наложения платеж е 0 лв и адрес е моя за доставка .

# 1 030
Влезте с линка с проследяването. Трябва да има external courier или нещо такова - там ще пише спиди или еконт. Копирате товарителницата и през профилите в myspeedy/eecont може да видите кой я изпраща и какво основание е писано за доставка.

# 1 031
  • София
Момичета знаете ли от каква игра може да бъде това ? Наложения платеж е 0 лв и адрес е моя за доставка .
Таково съобщение имах, за поръчката ми от Дедолес.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 13:16 от gurgolina

# 1 032
Влезте с линка с проследяването. Трябва да има external courier или нещо такова - там ще пише спиди или еконт. Копирате товарителницата и през профилите в myspeedy/eecont може да видите кой я изпраща и какво основание е писано за доставка.
Проследила съм го но никъде нищо не пише само ,че Спиди щя я достави

# 1 033
Rumidimi, нещо от алиекспрес да си поръчвала?

# 1 034
  • София, Дружба 2
Лунатичка, честит рожден ден! Много здраве и успех в игрите!
Пристигна и моята кърпа от Фа днес. Сутринта ми звъняха от хейнц и буров, че печеля платнена торбичка  която трябва да получа на място в магазина. Хубава е торбичката.

Общи условия

Активация на акаунт