Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 123 - юни 2022)

• 98 698
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 215
Аз спечелих шампоан и балсам на Глис и сега серума на Нивеа.
Може ли да попитам, има ли някой, който е спечелил втори път от ДМ, за да знам да продължавам ли да участвам?

# 1 216
В Oral b като спечелих още в началото и реших, че се пада лесно, агитирах няколко човека да се включат, ама при тях не излезе толкова лесно, а се включиха с по няколко бележки и те, за да участват и за следващи седмици.
С изключение на това, че се забавиха доста с доставката, ми се сториха читави, защото те са първите, които ми изпращат бележка с платен данък, никой друг организатор не го е правил.

# 1 217
Честит Петровден и от мен Simple Smile
Аз сега не участвам никъде, чакам награди, които да ми харесат. Преди малко спечелих още една чиния на КК - с тази ми стават 4, като 3 са при мен и една е при родителите ми. Вероятно ще играя още; видях, че имат много неизтрити полета, така че има много време до края на играта.

# 1 218
Наградите от Johnnie Walker с кой куриер идват?

# 1 219
Наградите от Johnnie Walker с кой куриер идват?

Спиди

# 1 220
  • София
Може ли да попитам, има ли някой, който е спечелил втори път от ДМ, за да знам да продължавам ли да участвам?
И аз съм печелила 3 пъти досега от ДМ за тест на продукт.

# 1 221
Игра на Лидл и Стела Артоа от утре:

# 1 222
  • Дупница
Спечелилите от Мерилин,веднага ли излиза формата за попълване на данни,защото ми изписа ,че печеля ,но не виждам формата за попълване.

# 1 223
За мен лично наградите в приложението на Кока-кола са неатрактивни, аз продължавам да си трупам кодовете без да ги използвам.

Да, имало е такива случаи, бях питала преди няколко страници и ми бяха отговорили така.
[
/quote]

Да! Аз печеля за втори път.

# 1 224
Игра на Лидл и Стела Артоа от утре:

Харесвам Стела, ама хич не ми върви в игрите на Лидл. Тия дни се чудех кога ще пуснат пак някоя игра, че другите бири почти се изредиха, лято си е все пак, бирено време.

# 1 225
  • Бургас
Спечелилите от Мерилин,веднага ли излиза формата за попълване на данни,защото ми изписа ,че печеля ,но не виждам формата за попълване.
Да.

# 1 226
Не се сърдете,такива са правилата. Тази тема е за томболи,игри и т.н. За честитки си има спамо-чат теми. Пише го и в първия пост. Не знам кой и защо докладва,но админите също надничат и трият,когато нещо не е по темата. Особено в първия ден е пълно със "записи" и какво ли не,което си е спам от всякъде. Не се ядосвайте за глупости и то на имения ви ден. 🌹
Наградите на Стела са хубави,но малко и то за 6 лв...

# 1 227
  • София
Въведете отново номера на бел. и тел. номер и ще ви излезе формата. Преди това си снимайте бележката, защото трябва да и качите снимка

# 1 228
  • Дупница
Въведете отново номера на бел. и тел. номер и ще ви излезе формата. Преди това си снимайте бележката, защото трябва да и качите снимка

Сетих се и го направих. Всичко е точно. Благодаря за отговора.

# 1 229
Във връзка с коментираната по-горе кампания на Каменица със скреч-карти, аз лично не съм видяла нито един магазин, в който да има плакати, обозначаващи го като участващ обект, като съм посетила поне 3-4 магазина, които обичайно се включват в такива кампании /в гр. Бургас/.
Моля ако някой е видял в кои магазини е валидна тази кампания, да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт