🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 170
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 660
Може и да е участничка, но вече да е отпаднала Simple Smile

# 3 661
Тук мисля вече някой изказа мнение, че от кадрите става ясно, че снимат в Бодрум.

# 3 662
Да не забравяме, че Розмари работи като модел и може да е била просто на снимки.
Със сигурност не е участничка, но може да е била поканена от предаването, както и Александра.

# 3 663
Толкова са смешни и инфантилни тези двечките. Псевдо певица и пишман психоложка. Едната си показала гърдите в това предаване за инфлуенсъри, другата пише 1 изречение с 5 правописни грешки.

Странен начин да опровергаеш че не спиш с мъже.
Гледам снимката, на снимката Ева с плакат.На плаката пише, че тя не спи с мъже за пари.До тук добре.А отдолу на публикацията е написала да не вярваме на всичко прочетено. А сега де?Wink Да вярвам ли на това, което прочетох на плаката или не;))

# 3 664
И пак тези грозни разчекнати пози!

# 3 665
  • Варна
А не може ли Розмари просто да е на почивка??

# 3 666
# 3 667
адекватен костюмиран джентълмен спортист топ любовник
ама не съвсем

# 3 668
адекватен костюмиран джентълмен спортист топ любовник
ама не съвсем
Все пак интерпретацията на поздрава е на Александра. Да не забравяме вица "Марийке, добър ден...." 😜🙄

# 3 669
Розмари беше казала, че би участвала в "Ергенът". Няма да се учудя да е решила да се пробва. От 25 август нищо не е качвала в Инстаграм.

# 3 670
Само като си представя Генчо до нея и ме напушва на смях. 🤣

# 3 671
А аз пък си представям един хипотетичен диалог между двамата. Розмари със сериозния си акцент, но пък за сметка на това бързо говорене, Евгени от своя страна със завидно бавно говорене в опит за намиране на коректната дума и лек акцент, но от другия тип- на човек живял известно време в чужбина.

# 3 672
Аз много искам да видя Розмари в Ергенът, щото хем беше участвала в Биг Брадър и не беше разбрана от публиката, хем беше първа станция да лае и проповядва как това, което виждаме е точно така, както се е случвало. Сега поне ще има шанс да го гледа като вече е навън и да я видим дали ще бъде доволна от монтажа.

# 3 673
Айде нашите ергенки се раздвижиха. Днес Зори Джи има Рожден ден и на партито почти всички ергенки.

Има и още други на тази маса бяха също и Люси и Блага. Други присъстващи на партито бяха Марта, Деница, Венета, Габи. Но явно тези сториха са от края на партито, само тези дами са останали. Впечатление прави двете Александра и Виктория една до друга

# 3 674
  • София
Нямат ли си истински приятели, с които да празнуват? От живия живот? Извън предаването?

Общи условия

Активация на акаунт