🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 176
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 645
Реквизита отдавна е прибран. Скътан е за новия сезон 😂😂😂.
Нищо не беше такова каквото изглеждаше и пак така ще бъде,важното е шоОто да върви,няколко човека да се окъпят в звездна слава за три дни и продуцента да напълни джоба.

# 3 646
Толкова са смешни и инфантилни тези двечките. Псевдо певица и пишман психоложка. Едната си показала гърдите в това предаване за инфлуенсъри, другата пише 1 изречение с 5 правописни грешки.

# 3 647
Какво искат да кажат тези двете?
Като си помисля, че идва нова порция от моми, всяка с мурафетите си, получавам сърцебиене.

# 3 648
Какво искат да кажат тези двете?
Опитват се да оборват клевети по свой адрес. Твърдят, че ги засипвали онлайн с такива неща - че имали деца и т.н.

# 3 649
Минаха им 3те дни слава, вече на никого не му пука 😀

# 3 650
'не спат за пари а за едно малко уиски'

# 3 651
По време на предаването някак ми бяха по-симпатични. Не знам как, но сега са ми все по-дразнещи вече. Най-много Витко 😵‍💫

# 3 652
Браво на наблюдателните съфорумци и завидните дедуктивни умения.
Да, Александра е била в Турция. Да, била е във вилите, където се намират Теа и Наум. От същия комплекс и Тушев има скорошни снимки.
Следователно наистина е била сред екипа за няколко дена. С каква цел, все още можем само да си гадаем.
По същото време и Виктор е бил в Бодрум. Дали и той е бил привикан от екипа за някой друг час, няма индикации поне засега.

# 3 653
Имам още едно наблюдение изглежда и Розмари е част от екипа на Ергенът. Вчера е качвала снимки как гласува в Бодрум Турция.

# 3 654
И аз щях да пиша със същата информация. Или е част от продукцията, или се е прежалила да участва. 😂

# 3 655
А тя не ли много висока за него . Пък и едва ли, ще и дадът телефон да си прави снимки ако е част от участничките. По скоро след обаждането до Любо Жечев е била набирана в продукцията.

# 3 656
И аз я забелязах Розмарито, че гласува с тагната секция "Бодрум Турция".
На първо четене си казах що ли пък да не се е пробвала. Не заради Евгени, а заради ентусиазма ѝ, който демонстрира относно формата. Та в този ред на мисли надали има значение нейният или неговият ръст.
Обаче после се счупи да качва сторита относно изборите и изказване на позиция. Значи не е участничка. Не биха ѝ позволили чак такъв достъп до телефон, дори заради изборите.
А и мисля, че тя имаше и приятел, който ревностно пази от социалните мрежи. Не че и други участнички не са били обвързани, де.

Най-вероятно са я включили в екипа предвид запалеността ѝ през първи сезон и отразяването му.
А и така си гарантират, че този сезон тя няма да прави толкова подкасти свързани с предаването и изкарващи наяве "неща от кухнята".

# 3 657
И моят мисловен процес беше сходен на твоя, Гери. Може и да я използват като кореспондент зад кулисите, малко да разчупи дървенията на Наум, по примера на Прея в Гласът на България, Мирон във Фермата и т.н.

# 3 658
Като казахте Наум, той има влог от мястото, където се намират и правят снимките в момента.
Ако някой е запознат повече с курортите в съседна Турция, вероятно би разпознал селищата, тъй като има много кадри от дронове. Виждат се и разни сгради, но аз наистина не съм стъпвала там и няма как да разпозная нещо.

# 3 659
  • Вестерос
Като каква пък може да е в екипа 🙄

Общи условия

Активация на акаунт