🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 176
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 675
Уау, ей това ме разби... Алекс и Вика една до друга... Да не би Ева, която е приятелка и с двете, да е изиграла роля по тяхното сдобряване? Очевидно страстите са се успокоили...

# 3 676
https://www.instagram.com/p/CjfastxoHHQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y= а това е реклама на Александра и Куклева. Много се смях аз.
И според мен страстите са се успокоили

# 3 677
Нямат ли си истински приятели, с които да празнуват? От живия живот? Извън предаването?
Другите със сигурност, Зори Джи - едва ли. 😂

# 3 678
Аз и за другите съм песимиска по този въпрос.

# 3 679
Александра и Виктория на една маса ми изглежда лесно обяснимо.
Александра СЕ ИНТЕРЕСУВА от психология /в случая не става въпрос за това завършила ли е, не е ли, ако „да” – какво, професионалист ли е или не е и т.н.… а, че СЕ ИНТЕРЕСУВА И ЧЕТЕ ЛИТЕРАТУРА С ТАКАВА НАСОЧЕНОСТ/. Автори на книги по популярна психология обясняват, че за човек е особено важно да може да прощава, защото ако таи в себе си негативни емоции по отношение на друг човек, тези емоции няма да навредят на другия, а ще разяждат изпитващия ги и ще вредят единствено на него. Така че предполагам, че Александра се опитва или вече е успяла да прости в името на самосъхранението си.
Колкото до Виктория – тя е елементарно, абсолютно меркантилно и абсолютно лицемерно същество. В Къщата на инфлуенсърите триста хиляди пъти повтори, че сега ще чисти имидж. Така че при нея нещата са: да излъскаме имиджа, да увеличим последователите и симпатизантите, а от там „дай Боже” и паричните потоци… Освен това в подкаст или интервю тя обясняваше, че тъй като простотията с нападките е продължавала и след приключване на предаването, от екипа ги събрали и им казали нещо от сорта на: „Престанете! Всичко приключи. Нямате какво да делите.”. Та някъде в този момент може да и е „увряла” главата, че всичката злоба и завист, че някой е предпочетен пред нея, които я тресяха и разяждаха по време на „риалитито” са били безсмислени, а борбата е била за нещо, което на практика се оказа Абсолютно Нищо. Освен това поведението и не и донесе очакваните от нея дивиденти. Така че наистина няма причина да следва този модел на поведение спрямо Александра, който следваше в предаването. В същия подкаст или интервю Капитонова каза, че няма нищо против в бъдеще дори да работят съвместно с Александра – в реклама или друг проект /ако някой им предложи/. Така че - защо да не се снима с нея на една маса…
Та така...

# 3 680
  • София
Уау, ей това ме разби... Алекс и Вика една до друга... Да не би Ева, която е приятелка и с двете, да е изиграла роля по тяхното сдобряване? Очевидно страстите са се успокоили...

Вика явно още има имидж за чистене, и този път доста по-внимателно ще го пази Wink А Александра Майка Тереза ли да я пиша, Мара общата ли...

# 3 681
  • София
Нито едно от двете.
У Александра никога не се е виждала злоба. При всичките й недостатъци, не може да й се отрече, че е добродушна и незлоблива. А и по различни начини е казвала, че когато човек прости, прави нещо добро за себе си, не толкова за този, комуто прощава.

# 3 682
Незнам доколко Вика пази някакъв имидж и колко ѝ е увряла главата, обаче наскоро пак беше качила някакво видео, където отново го играеше bad bitch и това щял да ѝ стане химна вече. Отново със същото презрително поведение към нисшочайшите(т.е. 99% от хората). Беше на основата на някаква руска песен. Абе, същата картинка каквато си я знаем Викочка. Мина се не мина час-два и Викочка получи отново предупреждение от Инстаграм. Май беше за хейт спийч.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 11:26 от geri1919

# 3 683
Нито едно от двете.
У Александра никога не се е виждала злоба. При всичките й недостатъци, не може да й се отрече, че е добродушна и незлоблива. А и по различни начини е казвала, че когато човек прости, прави нещо добро за себе си, не толкова за този, комуто прощава.
и аз харесвам Александра заради липсата на злобливост у нея.
Въпреки това, смятам за наивно да бъдеш в едно помещение с този, който е показвал злоба към теб. Да простиш да, но не и да го включиш отново в обкръжението си.

# 3 684
Що се отнася до прошката, и аз прощавам, за да не товаря себе си, но ако човек е прекрачил много границите, просто става мъртъв за мен. Сядането на една маса е повече от изключено.

# 3 685
Довечера Виктор ще е при Цитиридис, за да даде яснота още ли е ерген Ергенът Grinning Не мога да разбера, той през 2 месеца ли ще прави някакъв публичен ъпдейт на този въпрос, не го ли уточнихме вече? Grinning

# 3 686
  • София
Събрали са се на едно място, защото обстоятелствата го изискват. Не защото са се чули и са се уговорили да се видят, все едно нищо не е било.
След като са поканени на рожден ден на Зори, щат - не щат, трябва да седнат на една маса. Точно пък Зори, горката, не заслужава да й скапват празника.

А и на Александра не би трябвало да й е трудно да прояви благородство. Все пак - тя получи своя реванш като се превърна във всенародна любимка, докато Виктория бе намразена заради поведението си.

# 3 687
  • София
Още? Може да каже дали вече е ерген, защото доколкото уточнихме, по време на предаването не е бил...

Иначе още се мъчи да изтиска някакво внимание ВикитУ, то е ясно.

# 3 688
Незнам доколко Вика пази някакъв имидж и колко ѝ е увряла главата, обаче наскоро пак беше качила някакво видео, където отново го играеше bad bitch и това щял да ѝ стане химна вече.
Виктория няма как да пази дълго имидж на добър човек. Злото си е вътре в нея и периодично ще се излива навън. Просто в Къщата на инфлуенсърите СЕ ПРАВЕШЕ на хрисима, жертвоготовна и на отборен играч

# 3 689
Според мен е някакво мероприятие по договор. За да подсили интереса към 2ри сезон. Иначе не виждам никаква обединителна линия между споделящите празника.
Аз пък не прощавам. Решавам въпроса със себенаказанието като просто изтривам от харда човека. Престава да съществува за мен (не важи за кръвни роднини по права линия, за съжаление Smiley)

Общи условия

Активация на акаунт