🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 611
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 710
нее само не пак кухата хралупа александра. да идват други данодано

# 4 711
Новото промо
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/videos/gledajte-ergenat-ot … ruari-po-btv.html
Изглежда много добре. Има танци, любов, привличане. Дано с това не се изчерпват всички добри моменти. Предложението накрая ме развълнува.😄

# 4 712

https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/svjat-ot-iznenadi-v-proletn … sezon-na-btv.html
Вторият сезон на „Ергенът“ се завръща със симфония от чувства и 25 дами, които ще дадат всичко от себе си, за да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев. Премиерата на романтичното приключение е на 21 февруари (вторник) от 20:00 часа, а как ще се развият отношенията между участниците ще разберем от следващите епизоди, които ще се излъчват всяка сряда и четвъртък от 21:00 до 23:00 часа. Продукцията, създадена по световния модел за история за любов и съперничество, ще разгърне отношенията на един мъж с дамите, търсещи страстни преживявания на фона на спираща дъха екзотика. Ще открие ли любовта новият Ерген и ще изрече ли думите, които всяка жена мечтае да чуе, зрителите ще разберат тази пролет в ефира на bTV.

# 4 713
  • София
Едно към едно спрямо сезон 1, с единствената разлика, че този път май ще има любов и истински край. То дори и да нямаше пак бях сигурен, че ще го направят така, защото продуцентите със сигурност много ги е яд как им завърши сезон 1 и няма да повторят същата грешка. А това за истинската любов бе подсказано от Блага, така че...
А дали ще е наистина истинско ще разберем в месеците след като приключи сезона.

# 4 714
Само на мен ли не ми се вярва да разкрият как завършва сезона още преди да е почнал и че ще има предложение.....иначе Евгени нещо не ми харесва,не е мой тип

# 4 715
Пак сълзи и сопол яко ще има, гледам.

Следя. Да видим..може и да е по-сносен от предния сезона.

# 4 716
  • Разпиляна във въображението
Има танци, пиано... Ще видим. Дано лошите моменти са по-малко, а хубавите повече.

# 4 717
Екипът е същия, така че ще се залага на същия треторазряден сеир и ориенталска стилистика, а каста е пълен с още от същото, което видяхме в сезон 1. Та при наличния материал, как да видим нещо различно?
Все още тая надежди Евгени да има няколко мозъчни клетки повече от Виктор, да покаже някакви културни и интелектуални натрупвания, но да видим.

# 4 718
И аз се надявам и сезонът, и ергенът да са в пъти по-добре! Да се пукне от яд Витя! 😂

# 4 719
виждам страст в движенията на този за разлика от виктор4о но малко много ми романее

# 4 720
Витката, въпреки говорните си затруднения, поне добре звукоизвличаше, Ергенчо мънка под носа си.

Гледката на плачещи хиалурони и силикони е много гротескна.

Не вярвам в астрологията, но ако има едно вярно нещо, в което съм се убедила в живия живот - мъж Рак = depress mode. А Генчуту е точно тази ми ти зодия. Не знам, не знам... 😂

# 4 721
Eeеe, Ергенът се завръща... в 1985г Satisfied  Хубави времена бяха, на дебел грим, сълзлива романтика и черни кожени якета, на нежните дами които плачат безпомощно и мъже-неандерталци които просто ги награбват на рамо и ги завлачват в пещерата. Толкова автентично завръщане в миналото, поздравления на продуцентите Hands Plus1

# 4 722
Само на мен ли не ми се вярва да разкрият как завършва сезона още преди да е почнал и че ще има предложение.....
Освен да му откаже избраницата. 😂 Разбира се, че няма.. Но и аз се чудя, ако бързо се разбере коя е (за да се стигне чак до Обичам те), къде ще им е уау-ефектът?! Може би ще се колебае между две, но тогава пък олеква малко това категорично Обичам те.. Или просто в уау ще са само скандалите.. както и в първи сезон всъщност..

# 4 723
може да е само част от некой епизод 'актьорски таланти'. магията на телевизията

# 4 724
Може, да...или да говори на образа от огледалото, като мен Joy

Общи условия

Активация на акаунт