🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 614
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 695
Че тя Ева когае дрвижила с Дениз. Не мога да си представя, че е тя. Освен това Александра как ще си е толкова близка с нея след такава случка.

Апропо Александра- хубав подкаст. Може би най-нормалното интервю с някоя мома.

Александра просто беше една от малкото нормални там, те затова другите не я искаха и я дразнеха. Просто не знам как беше попаднала в това шоу на кукумявки. За нея очевидно беше важно да покаже какво може в професията, за разлика от Капитонова и Дениз, които бяха отишли да се хвалят с богатите чичковци и техните подаръци.

# 4 696
  • Варна
Оф, тая Ева е ужасна. Кой нормален мъж ще иска да легне с нея????

# 4 697
Че тя Ева когае дрвижила с Дениз. Не мога да си представя, че е тя. Освен това Александра как ще си е толкова близка с нея след такава случка.

Апропо Александра- хубав подкаст. Може би най-нормалното интервю с някоя мома.

Александра просто беше една от малкото нормални там, те затова другите не я искаха и я дразнеха. Просто не знам как беше попаднала в това шоу на кукумявки. За нея очевидно беше важно да покаже какво може в професията, за разлика от Капитонова и Дениз, които бяха отишли да се хвалят с богатите чичковци и техните подаръци.

Аз нищо нормално не видях в Александра и още не разбирам, защо стоя там да я унижават до самия край. А относно „професията” й, показа само неумение да общува и справяне в ситуации. Още не мога да забравя, как я нарекоха изрод, мръсен, долен, а тя: аз знам, че ти си добра.....бла...бла...

# 4 698
Пореден подкаст на Комеди клуба за Ергенът:

Имат информация, че Ирина стига много, много напред в предаването.
За ето тази става въпрос -
Скрит текст:

# 4 699
Ако сте изпуснали днес Капитонова е св.Виктория. Днес правила добрини качени в инста. Раздавала сладки, цветя, плащала покупки на случайни пенсионери в Лидл, храни бездомни животинки.

# 4 700
  • In The Middle Of Nowhere
Видях я... пълен фейк отвсякъде 🤥

# 4 701
Ако сте изпуснали днес Капитонова е св.Виктория. Днес правила добрини качени в инста. Раздавала сладки, цветя, плащала покупки на случайни пенсионери в Лидл, храни бездомни животинки.
Явно следи доста Американски влогъри, защото това е доста честа практика там.

# 4 702
Оф, тая Ева е ужасна. Кой нормален мъж ще иска да легне с нея????
Някой златотърсач!

# 4 703
Освен някой с педофилски наклонности защото тази е егати лигавото дете.

# 4 704
Освен, че прави добрини, се показа и каква разплута е станала.

# 4 705
Явно в Русия не знаят поговорката - “Направи добро и го хвърли в морето”. Много грозно снимано всичко и без съгласие на случайни хора/служители в магазина, пълен цирк, точно каквато е и тя - циркаджийка..

# 4 706
  • Варна
Аз не съм изненадана, виктория е отвратителна.

# 4 707
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/golyama-novina … tvora-515894.html

Ето за Виктория.  Щяла да участва в хелс китчън като "звезда". Казвам ви аз, че и тя спечели от Ергенът. Доста се заговори за нея, а след Мастършеф почти никой не я помнеше. Наистина няма лоша реклама и тя го знае.

# 4 708
Петнистият питон е решил да трупа добра карма. 😂 Че е и иззела функцията на Витко, като раздава рози.

# 4 709
Тази сутрин по БТВ даваха вече разширен трейлър на сезона. Започват от 21.02. Пак ще има драми и сополи, пак поне 2 "дами" ще се карат, има тук-таме някоя сладурана (извън тези, които видяхме и коментирахме), май ще има голяма любов, загатнаха го. Изглежда интересно. Още не го откривам това видео качено.

Общи условия

Активация на акаунт