🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 618
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 680
Не, не е естествен, тя сама си е казвала, че има импланти 😅 според мен ги е слагала отдавна, може и преди раждането, защото не стоят високо. Но ако не вярвате я питайте, едва ли много хора ѝ пишат и сигурно си вижда съобщенията ✌

# 4 681
Сисите на Марта не бяха ок, мен ако питате.
Коментирали сме ги надъъъълго и нашироко по време на шоОто. Не ми се повтарят сега нещата....

# 4 682
Дори се учудвам, че някой намира Марта за красива. Зверски кривогледа, а когато си играеха с храната в къщата с Витя се видя, че кожата и е много зле.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 18:25 от sigma

# 4 683
Познавам една от новите участнички - Меган, с която не сме се виждали от 2 години, но тогава имаше сериозен приятел (сърбин) и живееше в Канада. Тя има певчески данни и е малко influencer wanna be, така че не се изненадвам, че участва в предаването. Не е глупава, но винаги е била леко надменна и студена с останалите.

# 4 684
Аз не мисля, че е тя. Сигурно е Венета, тя движеше с Дениз до един момент, после спря.
Мислиш ли, че е Венета? Той с такава насмешка се отнасяше с нея, изобщо не я приемаше на сериозно, а даже и малко го беше страх. Joy Гледаше да избяга при всяка комуникация и се усмихваше с яко неудобство горкият. Grinning С някоя като Блага ми се вижда далеч по-възможно, все пак там поне имаше неизконсумирана химия за малко, преди той тотално да загуби интерес. Simple Smile

# 4 685
  • София
Не е с Венета или Блага, Блага специално я спомена, че заедно са страдали, а Венета беше сред поканените при откриването на ресторанта. Тя каза, че с въпросната не поддържа връзка след тази случка, но не помня всички, които бяха поканени - Габи, Люси, Венета, Виктория, Блага и Зори бяха със сигурност. Както и допълни, че всъщност никога не са били приятелки. Така че може и да са Гергана, Ева.

# 4 686
  • София
Какво става с мис Зори към днешна дата? Намери ли си мъж?

# 4 687
Той покрай Гергана се препарираше от ужас, помните ли фотосесията Joy Освен да се е напила и да го е сгащила вече без изход.

# 4 688
според мен лъжат

# 4 689
И на мен все повече така ми се струва.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 11:23 от IriS`

# 4 690
  • София
Марта има хубави черти и тяло, но е толкова потресаващо куха (гледах я в подкаст, че в предаването не я даваха много да говори, може би за да не проличи). Така че нормално инстаграмът й да впечатлява, на снимкките нито говори, нито се движи Joy

# 4 691
  • София
Марта съм я запомнила с това, че наричаше дъщеря си "щерката".
Да, има и такава дума в българския език, но някак.... да наричаш детето си само "щерката" ми се видя много странно.

# 4 692
може би смята че звучи като 'сестричката ми' и я подмладява

# 4 693
Ева е въпросната на която са й обърнали хастара. Напива се на животно, има фриволно поведение и Виктор я е треснал. А и вече не движи с Дениз.

# 4 694
Че тя Ева когае дрвижила с Дениз. Не мога да си представя, че е тя. Освен това Александра как ще си е толкова близка с нея след такава случка.

Апропо Александра- хубав подкаст. Може би най-нормалното интервю с някоя мома.

Общи условия

Активация на акаунт