🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 355 360
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 890
  • София
Олеле, това са им синовете Joy
Да, но те се гаджосват не със синовете си. Просто участват и синовете им, но всяка една от дамите се захваща с друг младеж (различен от синчето ѝ), хаха.

Ясно, ама тегаво да гледаш синчето как се сваля с връстничките ти, както и мамчето как я налазват младежи Joy За сеира са го направили де, то е ясно.

# 4 891
пия от сутринта. злоба българзка нечовешка славна епохална

/предаването можеше да си е много силно ако бяха само мамчета и младежи

# 4 892
Още не съм сигурен дали е точно така, ще видя първия епизод довечера и ще си съставя някакво мнение.
"Островът на измамниците" (FBoy island) дето беше с 22 мъже и 3 жени беше доста по-брутално от "Ергенът".

# 4 893
За едната участничка Бриела Бланко съм чула  от сигурен източник ,че доскоро обявата и за ескорт е била актуална ,с цена 500 лв /час.На Графа се подвизавал терена и .Арогантна ,кавгаджийка,също и надменна била.

# 4 894
  • In The Middle Of Nowhere
👀 интересно..

# 4 895
да не е дъщеря на близнаците Бланко

# 4 896
Ако е вярно, тъкмо ще може да предложи girlfriend experience.

# 4 897
  • София
Еми то и в първи сезон имаше такива "професионалистки". Това си е сериозна реклама за тях, после сигурно добавят по някоя стотачка на тарифата.

# 4 898
Допълвам визуално инфото за днешната среща с Витко. Ще има фото кътове, сигурно ще са в храстите... Стана ми сантиментално. 🤪

# 4 899
Ето и момчето за ескорт, в мола...

# 4 900
Допълвам визуално инфото за днешната среща с Витко. Ще има фото кътове, сигурно ще са в храстите... Стана ми сантиментално. 🤪

А каква е тази халка? Снимката сякаш е стара, понеже прическата му преди присаждането на коса изглеждаше подобна…

# 4 901
може мара да го е оскубала на изпроводяк

# 4 902
може мара да го е оскубала на изпроводяк
Не знам какъв изпроводяк или само кьорфишек.
Марчето сутринта е  публикувала снимка с гледка от неговата спалня. Освен ако не си е наела съседния апартамент, за да му отмъщава като във филм Joy, защото се е превърнала в изкукалата обсебена бивша, то тогава просто пак баламосват хората с тъпотии.

# 4 903
Според мен на Витко не му понася мисълта, че съвсем скоро ще бъде детрониран като ерген на републиката и сега разиграват циркове, за да се говори за тях.

Във видеото, в което говореше за филма Чалга, ми направи много силно впечатление какво отговори, като го питаха за Евгени - сигурен бил, че е страхотен, защото е избран от същите хора, които са избрали и него. 🤣 На Цветница да не забравим да му честитим имения ден на този Нарцис.

# 4 904
преди предаването има гаджи. по него време нема. сега пак 'проект' и следва да нема гадже. шолбизнес

Общи условия

Активация на акаунт