🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 355 230
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 980
странни са ми хора които не искат скандали и сеир. а какво друго да предложи такова предаване ?_? едно мъжле да е влюбено в десет парчета и да се чуди ли

# 4 981
Holden, ти не беше ли фен на американския вариант и разочарован от нашия Stuck Out Tongue Winking Eye А може и да те бъркам с друг потребител.

# 4 982
не съм аз. от американското знам само това:

# 4 983
# 4 984
Алекс, Марта и Гергана са със силикон със сигурност. За Блага и Деница не знам.
Александра е отричала десетки пъти, че има силикон и каквито и да било подобрения, с изключение на хиалурон в устните. Преди няколко седмици отново пусна стори, в което каза, че всичко е естествено - и бюстът, и носът, за които има най-много въпроси.
Да си беше спестила и филърите в устата.

# 4 985
Ок, възможно е аз да не съм разбрала правилно в такъв случай. На външен вид не изглеждат съвсем естествени.

# 4 986
Ок, възможно е аз да не съм разбрала правилно в такъв случай. На външен вид не изглеждат съвсем естествени.
Да, много са стегнати, а сме свикнали да виждаме последиците от гравитацията. Grinning Великолепно й изглежда бюстът.

# 4 987
  • София
Алекснадра си е оправяла и носа - освен устните. Тук ще намерите снимки от преди (не ми се селектират точно сега):
https://www.google.com/search?rlz=1C1CHBD_enBG736BG736&q=%D0%B0% … ii=Je-5CVcHJBXu9M

# 4 988
Кое е фотошоп, кое риъл....иди разбери...

# 4 989
да не си червена шапчица покрай тези

# 4 990

Това не е голям бюст все пак, че да увисва от гравитацията.

# 4 991
NerdМного физици в темата   Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 4 992
Познавам Валерия (тази с животните) и действително не е лошо момиче. Не знам как се е решила да участва. Също знам, че всичко им е скрипт, сори за наивниците в темата, както и че продукцията звънят на разни хора, които те преценят, че би било интересно да участват 😉. И още един факт, познавам момчето преди Генчо, което настоятелно са притеснявали да участва, но то отказа (копие на Генчо е), търсят еднотипни Ергени 😀

# 4 993
Аз това се учудвам, че търсят идентични, а пък аз очаквах русокос и синеок, ама уви, пак все едно Викито гледам, но по-нисък.

# 4 994
Аз съм чела, че си има изисквания към външния вид на ергенът плочки, усмивка и тн. След като одобрят някой продуцентите трябва да пратят негови снимки и американските продуценти да го одобрят, иначе не става. Красивата опаковка е най-важно в шоУто.

Общи условия

Активация на акаунт