🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 355 111
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 30
Добавих и Виктор към анкетата, както и опцията "нито една". Ако има нещо , което искате да се добави към първия пост, пишете. Simple Smile
Аз гласувах за Благовеста и Марта. Блага 
до средата на предаването беше ведра и приятна за гледане, след това много посърна и се озлоби. Марта я харесвам още от визитката. Оценявам ги по-скоро по красота, не толкова по качества.
Втори сезон е много вероятно да гледам, малко бяха моментите, в които наистина се напрегнах и ядосах, но след като съм гледала Мани в "Игри на волята", явно прага ми за простотия е висок.😅
И последно, от новият ерген най-много искам да е забавен. Не е задължително да има 8 плочки.

# 31
  • София
Ако е по красота, Марта ще дръпне напред. Поне в моята класация. Може и такава анкета да се направи. Ако не си отварят устите да говорят и Гери би ми била фаворит по хубост.

# 32
  • гр.София
Вместо запис- какво е ОПГ? Благодаря предварително ,на който ми отговори.
Искам да бойкотирам следващия сезон,но не и темата.
Най- интересна ми беше Дениз. А залагах на Радостина като най- подходяща за Виктор,но нищо не излезе оттам.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 10:31 от blanc

# 33
ОПГ- организирана престъпна група. Dizzy Face
За такива ни обявиха преди седмица от един морален фенклуб в Телеграм. Satisfied
Били сме извършвали умишлено организирано престъпление.

Ей, да питам юристите в темата. Ние имаме ли основания да заведем иск за клевета? Thinking Sweat Smile

# 34
  • София
Направо цяла бгма(ма)фия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35
Привет простакеси, нека ни върви по вода и разкрием загадката в тази тема Simple Smile
Благодаря за темата dreamer🌺!! Гери мерси за просекото, с удоволствие ще се почерпя.Champagne

Гласувах за Александра, Ева и Елвира. Зори Джи и Радостина също ми харесаха, но нямаше място за тях.

Може ли някой да ме светне коя апликация ползвате за писане във форума от телефона, защото аз още отварям браузър Animal See No Evil

# 36
https://fb.watch/dmPyZUOGF3/ това е интервюто с Александра. На мен ми беше доста интересно, накрая говори малко и за ергенът.
Как се е справила? Казва, че се е капсоловала и после 2 месеца е ходила при нейната учителка за да работи върху себе си и да превъзмогне това отхвърляне от другите. Също и е помогнало това, че много е харесвала Виктор и после каза, че цял живот ще го харесва.
Преди това обяснява как е излязла от токсична връзка.
За дзен добавките.
Казва, че се е насочила към психологията защото като е почнала да работи над себе си така го е почувствала. Чак тогава е разбрала, че това е нейното нещо. Това е станало около 28 годишна възраст.
Каза, че осъзнава всички грешки, които прави , но се е научила да се приема каквато е и това да не влияе върху самата нея. Друго интересно не ми идва на ум. Разбира се имаше и много други въпроси.

# 37
ОПГ- организирана престъпна група. Dizzy Face
За такива ни обявиха преди седмица от един морален фенклуб в Телеграм. Satisfied
Били сме извършвали умишлено организирано престъпление.

Ей, да питам юристите в темата. Ние имаме ли основания да заведем иск за клевета? Thinking Sweat Smile

Няма да се получи с клеветата, най-малко защото не ни назова поименно. Виж, ако пусне сигнали до полиция или прокуратура, може да се окаже, че има основание да я погнем за набедяване Wink

# 38
Мерси, дриймърче, за новата темичка! Много хубаво си се сетила. На̀ един шоколад с чушлета от мен, че тия рози ергенски вече се изтъркаха (и онзи ден бях нападната от розовата градина, та още са ми черни) Chocolate Bar.
И добро утро на всички български злобарки/изпростели топаджийки/мафиотки! По-другичко си е утрото с вас.
Видях, че много сте ме окуражавали да пиша на съученичката, ама не сме близки и знам, че нищо няма да каже.

# 39

Ще има същия успех като жалбата на Питонката до прокуратурата за ОПГ по докладване на профила й Joy

# 40
https://fb.watch/dmPyZUOGF3/ това е интервюто с Александра. На мен ми беше доста интересно, накрая говори малко и за ергенът.
Как се е справила? Казва, че се е капсоловала и после 2 месеца е ходила при нейната учителка за да работи върху себе си и да превъзмогне това отхвърляне от другите. Също и е помогнало това, че много е харесвала Виктор и после каза, че цял живот ще го харесва.
Преди това обяснява как е излязла от токсична връзка.
За дзен добавките.
Казва, че се е насочила към психологията защото като е почнала да работи над себе си така го е почувствала. Чак тогава е разбрала, че това е нейното нещо. Това е станало около 28 годишна възраст.
Каза, че осъзнава всички грешки, които прави , но се е научила да се приема каквато е и това да не влияе върху самата нея. Друго интересно не ми идва на ум. Разбира се имаше и много други въпроси.

На мен ми направи това също впечатление! Нарочнп я изслушах, вчера е взето това интервю! Като каза че една от причиноте да остане почти до края в шоуто въпреки тормоза е било заради това пе е силна духом и защото много харесвала Виктор! И веднага светна като слънце и се усмихна като спомена името му! И веднага добави че още го харесва много и ще го харесва цял живот! И ми направи впечатление че каза за него че е прекрасен мъж! И направо засия! Е много ми е хикс тук като й гледам реакциите и думите и да си мисля че тяхнпто с Виктор е лоша пародия и фарс! Не мисля! Поне от страна на Алекс не е! Тя още страшно много си го харесва личи си отдалече това! Не би участвала в постановки хмм... Кво ще излезе накрая не знам дано разберем скоро! Истината трябва да се знае ей!

# 41
Мерси за новата тема, в която да си изпростяваме на спокойствие. 😄😄
Никакви претенции към Ерген 2 нямам. Най-вероятно няма да го гледам. Но с този се хванах на хорото и ще си го играя до край. 😁

# 42
Е за какво върна розата тогава и плямпа, че не било това нейният мъж и още една камара глупости, които се оказа, че пукната пара не струват? Всички ѝ се възхитиха, дори тези, които не я харесваме и с тези греения като слънце и винаги щяла да го харесва, зачеркна всичко. Да си беше стояла там и поне да имаше логичен финал цялата простотия. О, и осъзнавала всичките си грешки, ама така си се приемала, тоест няма намерение да работи за промяна. Чудесно развитие, няма що.

# 43
  • Разпиляна във въображението
Аз не виждам голям проблем с изказванията на Алекс. Даже си е последователна спрямо това, което гледахме. Освен, ако не е изцяло игра. В епизодите я виждахме как грее с него, харесва го, привличане и т.н. Разочарована е от неговата реакция, но пак си го харесва. Не обърна плочата след като излезе навън. Другите обаче адски лъснаха и се оказаха двулични по отношение на него, а иначе обвиняваха Алекс в това.

# 44
Е за какво върна розата тогава и плямпа, че не било това нейният мъж и още една камара глупости, които се оказа, че пукната пара не струват? Всички ѝ се възхитиха, дори тези, които не я харесваме и с тези греения като слънце и винаги щяла да го харесва, зачеркна всичко. Да си беше стояла там и поне да имаше логичен финал цялата простотия. О, и осъзнавала всичките си грешки, ама така си се приемала, тоест няма намерение да работи за промяна. Чудесно развитие, няма що.
Има известна истина в думите  ви! И аз съм съгласен донякъде с това! Но както самата Александра каза в интервютата си след това че е била много объркана! Грешката й била че не споделяла много с Виктор какво чувствала! И затова той така реагирал! Та след шоуто явно са се уточнили и вече явно от нейна страна всичко е ок! Простила му е
Между другото забелязвате ли, че всички от последните жени останали там след излизането си не говорят добре за Виктор! И Люса, и Дениз, за Капитоновова да не споменавам даже! Че даже и Деница! За Блага там е болестно състояние! Вчерашното й интервю при Мъци беше потресаващо! Адска  злоба срещу Алекс и Виктор! То невероятна ревност я гони тая! Ама адски голяма! И тя каза че изглежда че А и В са заедно ама можело и да е пиар само! Казано с невероятна злоба и ревност! Това отхвърлената жена е майко мила!
Ако Алекс няма още чивства към Виктор що са тия реакции и думи! Няма никаква логика просто! Will see...

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 11:54 от mitpro

Общи условия

Активация на акаунт