🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 359 151
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 030
Върни се няколко страници назад.

# 3 031
Мисля си, че е възможно Виктор да е хлътнал по Александра тогава.
Възможно е едно, ама вероятно е съвсем друго Wink Той явно е целувач и награби която даде, останалата "романтика" си беше по сценарии. То с толкова насечкан монтаж няма как да блесне истината, но все пак личи донякъде като се абстрахираш от кинематографичните жестове.

# 3 032
  • Ню Йорк
Мисля си, че е възможно Виктор да е хлътнал по Александра тогава.
Възможно е едно, ама вероятно е съвсем друго Wink Той явно е целувач и награби която даде, останалата "романтика" си беше по сценарии. То с толкова насечкан монтаж няма как да блесне истината, но все пак личи донякъде като се абстрахираш от кинематографичните жестове.

Всичко си беше по сценарий. Не се заблуждавайте Wink

# 3 033
Някой гледа ли "Къщата на съпрузите" по ТЛС? В сряда от 14 до 17 ч., повторение в четвъртък от 17 до 20 ч. Много ергенски формат. Същите превземки и кифлеене. Церемонии за отпадане...

# 3 034
'как така ще изпълниш нещо на Бетовен та той е куче'

участничка в ергена 2

# 3 035

участничка в ергена 2
😀😀😀
Майко мила… Сподели коя е.

# 3 036
измифслих си го но некоя ще го претвори и наистина

# 3 037

участничка в ергена 2
Ами и Княз Борис е улица в София Wink

# 3 038
Ботев възкръсва през лятото
с нов отбор

# 3 039
Майката има много високи изисквания и ми е леко забавно като си представя ако трябва наистина да приеме снаха от тези от шоуто.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 14:05 от usseer7

# 3 040
Те онези, които не ги засичат с жени, са най-женкари Wink

# 3 041
според мен този ще е изключение

# 3 042
Значи ще е интересно, когато майка му и семейството дойдат да огледат финалните булки.

Кои са салоните на майката? Не се притеснявай, че ще направиш реклама, рано или късно - неизбежно е.

# 3 043
Той кога е заминал в чужбина? Ако е живял в България само до 12 клас, не е чак толкова чудно, че не е засичан с момиче. Доста от по-притеснителните момчета не успяват да завъртят гадже в гимназията.

Иначе, да, изглежда малко съмнително, но то и Виктор не крещи непременно хетеро на пръв поглед.

# 3 044
  • Разпиляна във въображението
Но Виктор все пак се знаеше за връзката му с Парова. А за този май е пълна мъгла.

Общи условия

Активация на акаунт