🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 224
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 690
  • Вестерос
Нямат ли си истински приятели, с които да празнуват? От живия живот? Извън предаването?
Точно това си мислех и аз 🙄

# 3 691
Еееххххх, Викторе, Викторе! Що ли Викочка не те взе за малко? Само за да ти намачка малко егото и да поспихнеш лекичко поне. Жалко! Тюх. Ей така за месец - два. През първия да те залъже, че ще е хубаво и после да ти свие спатиите.
Сега пък за тялото на Евгени се хвана. Невинно не бил разбрал, че Евгени бил трениран. Не бил видял такова нещо. Така както невинно подреди и "плюс сайзките" сред момите.
Тази позьоршина и неестествено поведение бързо писна Викиииии! Фалшивото джентълменство не върви. Измисли нещо друго, че тотално ще си аут, а явно ти е важно да си пред прожектори и камери. Не ти иде отръки и личи колко е привнесено, но не отработено.

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 23:08 от geri1919

# 3 692
  • София
Виктор се е отказал да пише книга за Жентълментството.
Сега щял да пише книга за връзките.
Щял да съветва хората от позицията на грешките, които е допуснал.
Смях!

# 3 693
Къде се е изявявал Виктор пак? Спомена ли дали още е с Марийчето Stuck Out Tongue Winking Eye Той пък кога си видя гешките в любовта, та да съветва. Все си мисля, че трябва да мине време от каквото и да е, за да може трезво да си видиш грешките Thinking

# 3 694
плаша се че скоро трябва да го правим политик на витя. се пак нищо не умее идеално отговаря на профила

# 3 695
  • София
Виктор участва при Цитиридис снощи.
Каза, че има връзка, която е започнал малко преди да стартира излъчването на предаването. Представял ли си бил драгият зрител как се криела такава връзка толкова време?

# 3 696
Объркал е само думата ‘излъчване’ със заснемане Simple Smile) ама е на прав път-човек като лъже, трябва да лъже най-близо до истината. 80 Хил. Лева са си 80 Хил.лева все пак, нали:))

# 3 697
Къде се е изявявал Виктор пак? Спомена ли дали още е с Марийчето Stuck Out Tongue Winking Eye Той пък кога си видя грешките в любовта, та да съветва. Все си мисля, че трябва да мине време от каквото и да е, за да може трезво да си видиш грешките Thinking
Те грешките му ще са все от типа - "тя ме тормозеше, пък аз бях прекалено търпелив, обичлив" .... Smiley

# 3 698
Те грешките му ще са все от типа - "тя ме тормозеше, пък аз бях прекалено търпелив, обичлив" .... Smiley

Ами така е - той таково голямо търпение и обич да прояви, докато се проявяваше като галантен целуващ петел в онзи кокошкарник.

# 3 699
НА САМ- НА ТАМ. Да вземе някой да му зачисли на книгописателя един редактор или учител по български на ежедневна база.
Да вземе да му обясни, че не един, а два интервала има в това на_ _ сам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 700
Изгледах Виктор при Цитиридис и ми направи супер кофти впечатление отношението му към новия ерген. От километри си личи, че злобее, защото Евгени скоро ще измести публичното внимание от Витя. Все пак можеше да не е толкова тедсногръд и да покаже малко мъжка солидарност, но не би.
Гери, права си, наистина буквар на Виктор няма да му стигне. Определено му трябва зачислен учител на дневна база. Спешно е!

# 3 701
Гери, аз съм отговорна за твоето възмущение, защото още не съм му изпратила правописния речник, само се канех и нищо. Joy Но не мисля, че ще стигне. Един ден като му се роди дете, да седне да учи с него от първи клас. Simple Smile

# 3 702
Мен ме впечатли с информацията, че щял да е коуч за любовни връзки 😂🤣

# 3 703
Мен ме впечатли с информацията, че щял да е коуч за любовни връзки 😂🤣
Ще му се, но на българския мъж му е под достойнството да го учат на любов, няма да си намери достатъчно клиентела. Няма ли да направят предаване Ергенката, че да му дойде шанса на Викторчо 😁

# 3 704
Витя може да напише само две книги - "Как да бъдем в топ форма" и "Как на 30 да изглеждаме и да се държим като на 60". За друго да не се хаби.

Общи условия

Активация на акаунт