🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 357 277
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 3 885
Аз пък мислех, че там е една плеймейтка или нещо такова, която пишеше стихове. Или пък беше тази, с която се заяждаше Кулагин в един от брадърите. Не мога да си спомня името й.
Също така не знам коя от всички съм припознала с нея.
Ужас!

# 3 886
Тези близначки за сефте ги чувам, както и Валери.
Споко, аз не бях сигурна, че Тита е Тита, а не е например Гери-Никол. Плеймейтката не е ли Нора Недкова?

# 3 887
Припознала си Дениз в една от близначките Сузи и Рени (не ги знам коя коя е).
Валери Йорданова е влогър/инфлуенсър.

# 3 888
Какво, за Бога, инфлуенсват световно неизвестни хора?! 🙄

# 3 889
  • Вестерос
Е мол' ти са,  те са 20, 30 бг инфлуенсърки, които се мислят за много напред Grinning Повечето им последователи са сигурно тийки.

# 3 890
На Валери са точно тийнки. По едно време ѝ гледах travel vlog-овете, но позата и лигнята ми дойдоха в повече. В последно време все я засичам в някакви реклами, явно е пробила в телевизията.

# 3 891
На Валери са точно тийнки. По едно време ѝ гледах travel vlog-овете, но позата и лигнята ми дойдоха в повече. В последно време все я засичам в някакви реклами, явно е пробила в телевизията.
Има някакъв изкуствен позитивизъм в нея.

# 3 892
Чета тук за някакъв Валери и се чудя кой е той и какво прави в Ергенът Grinning После загрях, че е жена, че и известна била, тюх пропуск пак Grinning

# 3 893
Добре, че е Витюняка, да може покрай него да научим и другите в рекламите кои са. 😂

# 3 894
Almond12, искрено се смях на коментара ти 😂😂😂 Valerie се представя, звучи по-светски от Валерия 😀😀

# 3 895
Хич, не съжалявам че не ги познавам. Това е соц.хигиена - не може, а и не трябва всеки да познава всеки. Познавам няколко инфлуенсъри, които създават качествени материали от които научавам нови полезни неща и повече не ми и трябва.
Виктор още да се порадва на известността си, че после новият ще го изтика от екрана...

# 3 896
Подозирам, че може и да не го изтика и то не заради друго, а заради естеството на работата на Генчо. Витко е свободна шайба, готов на всякакви колаборации.

# 3 897
Almond12, искрено се смях на коментара ти 😂😂😂 Valerie се представя, звучи по-светски от Валерия 😀😀
Май наистина е Валери, другаде пада ударението 😆. Не помня и аз, май бях попаднала преди време на видео в което обясняваше за името си ама толкова й съм я изслушала. От толкова позитивизъм ставам скептична 😆. Не може да си хепи all the time 24/7. 😆😆😆

# 3 898
Споко, аз не бях сигурна, че Тита е Тита, а не е например Гери-Никол. Плеймейтката не е ли Нора Недкова?
Май да. Като че ли това е името.
Така де, реших, че е тя. А сега въобще не знам коя от тях ми е заприличала на нея. Може би Тита...

# 3 899
Подозирам, че може и да не го изтика и то не заради друго, а заради естеството на работата на Генчо. Витко е свободна шайба, готов на всякакви колаборации.
всъщност може и да е така 🤔

Общи условия

Активация на акаунт