🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 358 628
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 650
Ма как така Flushed
Няма ли да се присъединиш към оплюването на участнички и Генчо, м...Dizzy Face

# 4 651
Тцък, ни Ергени ми харесва, ни надуваемите собственички на онлайн бутици.

# 4 652
А аз? Wink... заради мен ела...
Казах, че ще ги плюем, не ще ги Фалим...Laughing

# 4 653
И аз залагам на Венета, тя след няколко чашки няма спирачка 🤪

# 4 654
И аз залагам на Венета, тя след няколко чашки няма спирачка 🤪
Аз все си мисля, че Виктор не е толкова закъсал, че да стигне до Венета. Ако, беше тя досега да бяхме разбрали. Щеше да се похвали навсякъде. Защо, да не е Люса. Привидно уж са приятелки с всички останали, но ми е като аутсайдер.

# 4 655
  • Sofia
Когато Венета беше в Стар репортерс ,водещият я попита вярно ли е, че се е виждала с Виктор след предаването и е била интимна с него и тя отговори - трябва да кажа -не

# 4 656
Надали е Венета, тя нали навсякъде се мъкнеше с тях.Александра надали е била поканена. Деница надали е разказвала с подробности. Аз залагам на Гергана.

# 4 657
Аз не разбрах, Марта била ли е в това гостуване? С нея си имаха химия... Но щом не я коментиратe, значи май не е била тя...

# 4 658
Само оставям това тук, всеки да гледа на собствена отговорност, аз си се посмях:

# 4 659
  • София
Кукушев е така иносказателен пред този. Simple Smile
Обещава да коментира сезона. Ще е забавно.

# 4 660
Следвам Марта в Инстаграм и тая жена е толкова природно красива и секси, че не знам защо ни се налага да гледаме свръхгримирани жертви на естетичната хирургия като модели, а не нея.

# 4 661
Да, много е красива, но е такава марда, че изобщо не буди симпатиии в мен. Ще има и естествено красиви момичетата тази година, не е толкова трагично положението.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 11:27 от dreamer🌺

# 4 662
Следвам Марта в Инстаграм и тая жена е толкова природно красива и секси, че не знам защо ни се налага да гледаме свръхгримирани жертви на естетичната хирургия като модели, а не нея.

защото няма кво да ти каже. дори кифла не е

# 4 663
Влязох в темата пак да видя коментари за новата реклама с Витя, ама още няма. "Малко коте... "

# 4 664
На мен Марта не ми е красива - изглежда ми някаква парцалива и хипи. И е толкова куха отвътре, доста жалко.
Дори Мария е по-добре от нея.

Общи условия

Активация на акаунт