🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 355 327
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 920
Какво рекламира?
То и Витятата вдигаше самолета по 6 пъти на ден, ама ей на- въздух под налягане

# 4 921
Този освен че го вдига, удовлетворява също. Пък кой знае, може чрез музика да ги е предизвикал тези оргазми. 🤣

# 4 922
  • София
Какво рекламира?
То и Витятата вдигаше самолета по 6 пъти на ден, ама ей на- въздух под налягане
Марийчето се е оплакала ли, завалийката?

# 4 923
Ох, хора, има още по-ново промо, което засякох сега, в което виждаме част от ергенките в естествения им хабитат и ги чуваме как говорят - много по-зле звучат от предишната партида. Щом е налично онлайн, ще го добавя тук.

Допълвам се. Качено е в сайта на btv. Финалните думи ми напомнят Капиталовото "ТоА вече е моА".

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 11:45 от IriS`

# 4 924
да не е избрал онази платената снежанка. може да е в промо пакета тази реплика на сутринта

# 4 925
Ох, хора, има още по-ново промо, което засякох сега, в което виждаме част от ергенките в естествения им хабитат и ги чуваме как говорят - много по-зле звучат от предишната партида. Щом е налично онлайн, ще го добавя тук.

Допълвам се. Качено е в сайта на btv. Финалните думи ми напомнят Капиталовото "ТоА вече е моА".

Зле, зле, колко по-зле да звучат? Не мен не си се вярваше колко пък еднакво могат да изглеждат и говорят като предната партида. Едната беше Габриела отвсякъде. Друга пък много заприлича на Марта. От предното промо имаше една, която и като пропорции на лицето и каза злостен изказ беше едно към едно с Дениз. Чак като клонирани ми изглеждат част от каста.

# 4 926
Много сиси и много жуки видях в тва видеЛо...

И на мен са ми като клонирани. Там двете където се караха, едната Дениз, другата на онази високата татуистката, как й беше името...на тях едно към едно ми заприличаха.

Като гледам Гената, и ме напъва да му наплюМча бритонЯ и да му турна едни фибичка....в очите му влязли тез коси, бива ли тЕй...

# 4 927
Имаш право, Гери. Като вземем предвид и факта, че са умишлено подбрани фрази, извадени от цялостен контекст, съвсем. Интересно е на какъв принцип са подбрали кои да покажат на зрителя преди старта. Като знаем кой е в продуцентския екип, най-вероятно тези, около които се въртят скандалите, и които са начело на двата лагера.

# 4 928
  • София
Все едно Венетка чувах. "Този мъж е за мен" ми звучи като нейното "Това е моят мъж".
Има една, която се гърчи докато меси тесто. Какво точно си мисли, че снима таз мома? Голям смях. Simple Smile

Габриела от миналия сезон ми изглежда като монахиня пред някои от тазгодишните Дами.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 12:15 от Vivi

# 4 929
Аааа, забравих. Имаше и една досущ като Блага. Все се била влюбвала, все някой ѝ отнасял сърцето.

# 4 930
Тя май е същата, която в предишното промо се чува да казва "Стига ми само да те усещам". Там поразително много гласът ѝ приличаше на Благиния.

# 4 931
да си тъп и разголен не е разкрепостеност/секси/палаво

# 4 932
Май този сезон ще мине под мотото "Открийте десетте разлики". Че приликите нещо са прекалено много.
Вчера тъкмо мислех да пиша въз основа на едно друго промо със срещите по градинките, репликите, яхтите и бъгито, че е мотамо като преди година. Дори и местата са напълно идентични. Имат нулева креативност за създаване на ситуация. И днес с това промо и толкова идентичните участници, направо ще трябва да откриваме не приликите, а разликите от предишния сезон. Тюх!

# 4 933
Сериозно вече се замислям дали изобщо да започвам да гледам тази простотия.

# 4 934
Половината съскат и шъшкат,щото силикона в джуките им е в повечко..

Общи условия

Активация на акаунт