🤍 Ергенът 🤍 В очакване на нов сезон 🤍

• 355 311
  • 5 075
  •   1
Отговори
# 4 935
Ханибал Лектър за следващия ерген

# 4 936
Божинката трябваше да е, откога го предлагаме. Шоуто щеше да е гарантирано, а и щеше да има голям шанс той наистина да се влюби в някоя, точно по вкуса са му.

Онзи ден гледах експеримент на Павел Колев и Ицака, който също има потенциал за развитие:

# 4 937
  • София
Предлагам да заложим кое ще се пръсне първо - на някоя сисите, или на някоя джуките Joy Парад на изродите. За момента ми се струват по-зле кастът - първата партида май-изглеждаше малко по-нормално. Жалко, защото Евгени според мен има потенциал да е нещо повече от храст в пиеската, ама явно фокусът ще е върху к**воляка.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 14:23 от Лъвица

# 4 938
Аз ли единствено гледам това предаване заради сеира? Не очаквам никаква любов, а и честно казано, едва ли и замисълът е такъв. Ако Ергенът си избере и се влюби на ранен етап, предаването става безсмислено. Самата концепция не предполага романтика, не знам какво очаквате, освен простотии. Миналия сезон имаше два-три епизода с "романтика" и в темата беше пълна и оглушителна тишина, а епизодите - скука до смърт.

# 4 939
  • Варна
"Конкуренция - нямам. " ми прозвуча баш като на Люса: "Логика - няма." Grinning

# 4 940
  • София
Умишлена препратка беше според мен.

Аз ли единствено гледам това предаване заради сеира? Не очаквам никаква любов, а и честно казано, едва ли и замисълът е такъв. Ако Ергенът си избере и се влюби на ранен етап, предаването става безсмислено. Самата концепция не предполага романтика, не знам какво очаквате, освен простотии. Миналия сезон имаше два-три епизода с "романтика" и в темата беше пълна и оглушителна тишина, а епизодите - скука до смърт.

И аз го гледам заради сеира, но ако не беше нагласено и с някакъв приличен каст, щеше да ми е по-приятно и интересно. Сега става за фон и подигравки.

# 4 941
Аз ли единствено гледам това предаване заради сеира?

Не знам. Аз не гледам такива простотии. Под нивото ми е просто Nerd

# 4 942
Интересно е на какъв принцип са подбрали кои да покажат на зрителя преди старта. Като знаем кой е в продуцентския екип, най-вероятно тези, около които се въртят скандалите, и които са начело на двата лагера.
Аз ли недовиждам или Ирина я няма в промото? Thinking

Редактирам се. Ирина би трябвало да е онази месещата тесто.

# 4 943
  • София
Същата.

# 4 944
Можем вече да я наричаме Ирина Коджакозунак.

# 4 945
...явно фокусът ще е върху к**воляка.
В такива времена живеем, такива са им идеалите на момичетата около 20
Не заслужават такъв етикет, това ги залива, това правят

# 4 946
Боже, чудя се какво обсъждате, ама одеве видях промото по БТВ и направо зяпнах! Надявам се да мине някой мъж да каже, че му харесват такива цици, че на мен ми е адски неестетично такива грамадни импланти да си наблъскаш...
Ще е парад на простотията пролетния сезон на БТВ - едните в Сървайвър, другите в Ергенът.

# 4 947
На мен ми харесва номер три от новото промо,и стюардесата.

# 4 948
Едната я знам от един сайт за дрехи, манекен бе там. Не помня името на сайта обаче...
Изобщо, сал името на Генчо знам. Smiley

# 4 949
На мен Ирина никак не ми харесва. Има нещо много нечистоплътно в излъчването, а са странни тези нейни постове -любовни словоизлияния веднага след приключването на формата. Не го слагам в спойлер, защото профилът й е публичен.

Общи условия

Активация на акаунт