Звездни компромати - Юни'22

• 288 997
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Rock & Roll feeling ...
На първата копка на измамния град на мечтите "Анжел Сити" :
Скрит текст:

# 1 606
  • Burgas, Bulgaria
Изглежда ведра и щастлива жена.И за 37 годишна жена да кажеш,че е остаряла....айде стига !

# 1 607
Млада е още Калина, не е от времето. Качила е едни близо десетина килца, като я гледам, но изглежда щастлива. Красива жена беше и е, живи и здрави да са.

# 1 608
Даваш съвсем различни снимки за пример, и мен като ме снимат от дясната ми страна съм като Дани Девито, особено така като си прибера главата назад и се озъбя да нагърча брадичката Grinning
Ако си позира нормално и се снимка от хубав ъгъл ще си изглежда много добре.
Повече от 10-тина килца е качила, поне 20 отгоре е, това вече за жалост си дава отражение винаги, но какво да се прави Simple Smile

# 1 609
Абе, хора! Що не четете с разбиране? Написах АЗ как я помня! Нищо повече.

# 1 610

Е, написа че времето не прощава. Не ми изглежда състарена, кожата й изглежда много добре даже.
Килограмите са видимата разлика.

# 1 611
На мен пък ми харесва младото семейство и мисля, че си подхождат Simple Smile
Вярно, че Калина беше през вечер в Господарите с изцепките си, но беше младо момиче,  учила се, търсела е пътя си... лъчезарна ми се вижда и според мен с Боби си отиват (и той в младостта си търсеше слава в нелепи образи). Не станаха особено успешни, но са разпознаваеми и двамата. Да са здрави и щастливи, аз им пророкувам дълъг семеен живот 😊

# 1 612

Е, написа че времето не прощава. Не ми изглежда състарена, кожата й изглежда много добре даже.
Килограмите са видимата разлика.

Не е ли видимо, че е доста променена? И кой говори за кожи и остаряване?

# 1 613
  • гр.Пловдив
Супер си е Калинка,в топ форма е и да зарадва с бебенце новият жених

# 1 614
Напълняла е Калина, но освен това ми се струва, че е набоцкала лицето стабилно и в резултат стои на бабуни.

Знае ли се отколко време е връзката им с Боби? Предполагам, че е отскоро и набързо са се оженили, все щеше да се разчуе, ако са отдавно заедно.

# 1 615
Калинка сега на 37 ли е?

# 1 616
Преди няколко месеца участваше в Пресечна точка по Нова тв. Скоро не беше се показвала и ми направи впечатление, че доста е наедряла и в лице се е променила. Голяма изненада наистина е сватбата й с Боби.

# 1 617
Екстра са Боби и Калина, отиват си.

# 1 618
Много са готини Калина и Боби, дреме им за мнението ни.

# 1 619
  • Варна
Калина да не е бременна?

Общи условия

Активация на акаунт