Звездни компромати - Юни'22

• 288 900
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 1 935
Колко деца има Блажко? Че усещам, че съм изтървала. Мислех, че две, но....
Май са 4, официални. Но хубаво е, той да ги знае😂. Горката му майка, сигурно я е срам да си покаже носа навън.
За пред хората държеше ръката на новата, но само тя си знае какво й е, може и лицемерие да има ...

# 1 936
  • Пловдив
Новият на Елен Колева...
Скрит текст:

Катето Евро...
Скрит текст:

# 1 937
  • Бургас
Това момиче всички го наричат Новата на Блажко!

# 1 938
  • До морето

Ами до тук явно тва й е постижението в живота 🙄

# 1 939
То има ли смисъл да ѝ помним името?

# 1 940
  • Glasgow
Той Благо да е благодарен, че татарите го върнаха цял и жив, татарка тръгнал да разиграва, те са и мюсюлмани и с малко по различен "кодекс на честта". Много глупав мъж да изтърве Есмер, каква сватба им направиха, Кобзон пя, тигър подарък от футболния олигарх...И тя в началото все постваше снимки-моят герой, моят намкво. А Куини Алис от медиите разбра за Есмер иначе и тя го бранеше, че жените преди нея не били подходящите, но те видите ли се открили. Но тя беше ученичка. Есмер малко по голяма, но най вероятно напълно неопитна с мъжете, та някак оправдано, докато вече Златка вряла и кипяла как се излъга, че и да го издържа. Обикновено нея издържат.

# 1 941
Ехааа, а мен Натали Портман ме отвя. Тя винаги е някак премерена и семпла, а тук на показ е жестоко спортно тяло в страхотна рокля и секси сандал. Дори грима и е някак нестандартен и смел за нея. Колко да е остаряла, изглежда си на около 40.

# 1 942
Тя Златка пак се върна на позицията да я издържат. И тя не е по-свестна от него.Даже от двамата той ми е по симпатичен. Изглежда добродушен, а тя оса.

# 1 943
Хич не ми се вижда добродушен Благо. Изглежда деспотичен и властен.

# 1 944
  • Glasgow
В биг брадър много я юркаше, хич не беше добродушен. И тя като една нова снаха в чужда къща само му търчеше и изпълняваше

# 1 945
В биг брадър много я юркаше, хич не беше добродушен. И тя като една нова снаха в чужда къща само му търчеше и изпълняваше

Златка ли? Гледах го този брадър, но останах точно с обратното впечатление. Златка сакън да не се изложат, да не кажат нещо което не трябва все му се репчеше, караше го да мълчи и си го подбираше в стаята. Благовото брадърство запомних с нон-стоп смукането на наргиле. От малкото му изяви на които съм попадала бях останала с впечатление, че е със страхотно чувство за хумор, но Златка не му разреши да се "разгърне".

# 1 946
  • Glasgow
Аз този сезон не го гледах последователно, но когато съм ги мяркала точно като някакъв бей се държеше с нея и тя му подтичваше.

# 1 947
Бащата на Благо се оплакал, че синът му е страхотен, но не може да случи на жена. Витанова хем получавала издръжка за децата, хем все на него звъняла, ако има някакъв проблем и нещо трябва да се оправи/поправи.

# 1 948
Kristen Bell
Скрит текст:

# 1 949
  • Glasgow
Ще пролея една сълза за него...
На кого да звъни, ако не на бащата

Общи условия

Активация на акаунт