Звездни компромати - Юни'22

• 288 590
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 2 460
Не са ли 13 години заедно?
Като изключим периода ѝ с Валерко?

Не, защото преди две години, ако не ме лъже паметта, пак беше написала любовно послание към него и точно тогава казваше, че от 13 години се обичат. Вече би трябвало да са станали 15-16.

# 2 461
Николета никога не е спирала да се интересува от Михайлов. Нито връзките им с други, нито фактът, че я нарече Трабант в национален ефир я спря.
И в този смисъл - да, вЕрно е “любов” като никоя друга. Sweat Smile

Ох това с трабанта го бях забравила Grinning . Ники тогава ходеше с Арабаджиева и беше вдигнал нивото, един вид с милионерска щерка е, не с някаква силиконка като Николета.

# 2 462
Те са герои направо. Все пак е имало прекъсване в тяхната лагуна на любовта, нали Никол не е станала на 15 години, а е родена по-скоро?

# 2 463
Марая Кери е заприличала на Цеца Величкович Grinning . Какви извивки, с екстеншъни, грим! Както казват бабите “а какво момиче беше!”

Или по-скоро на Драгана Миркович
Скрит текст:

Стилистката на Меган Фокс и МГК отговаря на въпроси каква е ролята й сред звездите
https://www.youtube.com/watch?v=PGtO4NmxGXQ

# 2 464
Те са герои направо. Все пак е имало прекъсване в тяхната лагуна на любовта, нали Никол не е станала на 15 години, а е родена по-скоро?

На 10 е Никол. По мои груби сметки хронологията е следната: Ники и Ники се виждат някъде 2006-2008, през декември 2009 тя започва връзка с Божинов, но това излезе наяве чак септ.-октомври 2010. През октомври 2011 се ожениха, април 2012 се роди детето. През 2013-2014 имаха някаква криза и бяха пред развод, но уж се оправиха нещата и чак през 2015 обявиха, че се разделят. През 2016 отново се събра с Николай.

# 2 465
  • Glasgow
Николета на мен ми харесва как смени наратива и изглежда видимо щастлива. Преди не знам дали стратегия беше или период беше едно 'аз', 'аз','аз, тип 'гледайти, завиждайти', 'аз съм съпругата, ти коя беше',  сега явно видя, че от съпруга бързо може да мине в графа 'разведена', а може и просто вече да не и е интересно да е в центъра на някакъв скандал. На мен на Валери сръбската приятелка ми харесваше като послания, все беше позитивна в социалните мрежи, мили пожелания, животът е хубав и т.н., ама пусти нагон на Валери, изпусна я. И като се разделиха имаше много лично послание, как е била с него през всички трудни периоди, дори като беше в някакъв селски отбор и е зарязала живота си, но той така и не се е кротнал, което много я е наранило като жена. Обикновено се правят сякаш нищо не е станало и се хвърлят на следващ да си отмъщават.

# 2 466
Сръбската приятелка на Валери не беше ли жена на възраст и с опит? Точно тя едва ли е вярвала, че с жертви ще закове точно пък такъв мъж...

А тъщата на Благо ми била наборка Simple Smile Дано не ми се падне такъв зет, ще умра от смях Simple Smile

# 2 467
Николета порастна много.
Въпреки, че за мен си остава бръмчалка, не мога да не ѝ призная, че успя в тоя живот, дето се казва!
По един или друг начин...
По принцип тези послания My one and only не са ли по като за тинейджъри?
Някак не ми идват нормални за порастнали хора с дългогодишни отношения, ама..

# 2 468
  • Glasgow
А Николай какъв се явява в този 'бизнес модел'? Или е тип отворена връзка?

# 2 469
Съмнявам се Николета да проституира сега, като е във връзка с Ники.

# 2 470
  • София
Че тя все във връзки е била, това какво пречи: ) Не мислете за другите от вашата камбанария, действа си жената, но дискретно и на отбрани само.

# 2 471
Че тя все във връзки е била, това какво пречи: ) Не мислете за другите от вашата камбанария, действа си жената, но дискретно и на отбрани само.
А вие откъде сте толкова осведомена?

# 2 472
  • Glasgow
Ами защото сега имат добър стандарт, знам ли. За преди съм склонна да вярвам, нали бяха я открили в uk сайт за вип ескорт, казаха после че е крадена снимка, но съм имала тук познати румънки ескорт, да те верифицират в такъв сайт се иска идентификация, видео и т.н., не може току така с крадени снимки.
 Мислех веднъж на нощна смяна като скучаех да разгледам дубайските сайтове за ескорт, да wiдя колко нашенки има, ама нещо се отплеснах, ще го направя това 'проучване' скоро Grinning

# 2 473
На мен ми е чудно откъде сте толкова сигурни че Николета е компаньонка ? Доказателства ? То клюки всякакви .

# 2 474
Айдее, жълтурите пак "захлебиха".

Общи условия

Активация на акаунт