Звездни компромати - Юни'22

• 287 296
  • 2 711
  •   2
Отговори
# 900
Тото се взе много насериозно. Той предлагал ли е брак на гаджето си?

# 901
  • Sofia
От фб преди малко

# 902
И този се бори с демографската криза и прави деца на различни жени.
Скрит текст:

# 903
Ъъъъ, Дрю Баримор каква е тази рокля?? Валентино …..:
Скрит текст:

Прекрасна Парис ♥

Младоженеца е на 28г

# 904
Бритни голяма сватба вдигнала, браво. Да беше използвала и фризьорски услуги. Иначе роклята е хубава.

# 905
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На първата снимка от сватбата на Бритни ми приличат на окултно сборище. Много странна сватба, младоженец влюбен в себе си......
Бритни, Парис, Селена и Донатела са с хубави рокли. Даже баба Мадж е прилично облечена.
Кой е втория топ осем****л на нацията?

# 906
Вероятно оная тапишонка Венци Венц.
Първото детенце май беше с име  подобно на плод  от Амазонията - Агуая, дали и с това ще са толкова оригинални ми е дерт сега..

# 907
  • Sofia
Младоженецът все пак е фитнес инструктор, мисля доста успешен, така че тялото му е един вид реклама за неговия бизнес.

# 908
Да, Венци Венц. С първата по приятелски решиха да си имат дете, дано все пак намира време и за двете деца.

# 909
  • софия
Положителното на тазгодишните награди на БГ радио е, че госпожица "дъщеря на баща си" не е взела нито една. Предстои още една година за майка ѝ да се пъне.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 16:29 от zvаnchе

# 910
  • Sofia
На мен ми звучат добре победителите на БГ радио наградите. На Дара песента е на световно ниво, заслужена победа. На Любо Киров също е много хубава песента. Мария Илиева не знам какво е издала през годината, иначе пее.

# 911
Помните ли от кое събитие някъде преди 1-2 месеца беше Адриана Лима с показания корем? Мернах снимките набързо в нета и не можах да я позная, а сега не мога да ги намеря.

# 912
Положителното на тазгодишните награди на БГ радио е, че госпожица "дъщеря на баща си" не е взела нито една. Предстои още една година за майка ѝ да се пъне.
Чудя се коя точно имаш предвид, че не са една и две дъщерите Laughing Алма? Екимова? Варненската антилопа?

# 913
  • софия
Но само една от тях не пропуска ви-на-ги да каже.

# 914
Помните ли от кое събитие някъде преди 1-2 месеца беше Адриана Лима с показания корем? Мернах снимките набързо в нета и не можах да я позная, а сега не мога да ги намеря.

Предполагам визираш тези: https://www.glamour.com/story/adriana-lima-runway-pregnant

Общи условия

Активация на акаунт