Звездни компромати - Юни'22

• 287 267
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 885
Лена ако си пипне стила, може да го играе нещо като Амал Клуни.

# 886
Нито Линда, нито Лена ми харесват.
Едната така и не разбра, че трябва да показва уважение във външния си вид към избирателя и да е представителна, а не да я одумват като “чорлавото пате до българския премиер”. Най-обикновена послушна домакиня, на която й прикачиха тиквения медал “безглутеновата кралица от Канада” и я снимат на корици на списания в смехотворни опити да докарат от дропла стилна и интересна жена.
Другата направи кариера с гуугъл и с най-древния метод. Има нахално излъчване и прилича на момченце. С къса коса е по-хубава.

# 887
Линда е толкова безинтересна и безлична, че няма какво да ми хареса в нея. Двамата с Киро са си баш класическите типажи - тя - майка-домакиня, гледа децата, той предприемач, който фучи нагоре-надолу и завърта по някое странично гадже. Такива рядко се развеждат, намерили са се.

# 888
Рядко се развеждат, защото жената не може да се издържа сама и си въобразява, че другите не знаят за проблемите им в брака и си мисли, че успешно го играе омъжена щастлива жена. Но това сега е публично унижение за Линда, а и има какви пари да вземе от Петков. Надали това е и първият им проблем. Според мен ще се разведат, но в Канада. 

# 889
Ако едно нещо изглежда като слон и се държи като слон, най-вероятно е слон. Напушва ме смях от опитите да се измислят амнайсет причини КП да прави нещо друго, но не и да пуска ръка на Лена.
За него още преди влизането му в политиката се знае, че не си ляга само с Линдочка Wink И последната го знае също.
Мен лично това не ме бърка. Виж, ако извадят доказателства с финансови злоупотреби с публични пари, тогава - да. А с кой си го слага КП, чудесна драма за таблоидите, но не и за хората предвид всичко останало, което се случва в държавата.
До сега доказателства за фин. злоупотреби поне на високо ниво няма разкрити. Но това с клипа на Петков и Лена е само за загряване на публиката, Според мен имат и по-горещи кадри , но ще ни ги сервиват хапка по хапка като му дийде времето. Ноо.. така е в днешно време и с тези технологии, никой не е застрахован и за всеки от властта има по някой компромат, който излиза в определен момент.

# 890
Рядко се развеждат, защото жената не може да се издържа сама и си въобразява, че другите не знаят за проблемите им в брака и си мисли, че успешно го играе омъжена щастлива жена. Но това сега е публично унижение за Линда, а и има какви пари да вземе от Петков. Надали това е и първият им проблем. Според мен ще се разведат, но в Канада. 
Мога да се обзаложа, че няма да се разведат.
Иначе и аз смятам, че тези кадри са предупредителен изстрел към КП.

# 891
И в двата варианта, все е вид “люн” за Линда.

# 892
Мога да се обзаложа, че няма да се разведат.
Иначе и аз смятам, че тези кадри са предупредителен изстрел към КП.

Тоест има и по-тежко оръжие/коз/ срещу него, ако...

# 893
  • Glasgow
Те и бойковите май бяха само предупреждение, със сигурност е имало и по пикантни. Свършиха работа.
А човекът, който каза пиян онова за Бойко и кмета на Симитли почина млад малко след това. Хората в района го харесваха.

# 894
Аз няма да мога сестра си да позная на това клипче, вие отсякохте, че бил човек, когото не сте виждали на живо, та даже и какво правел, ровил имал черно под ноктите….. абсолютна измислица е това за мен. Нито се вижда кой е, нито какво прави. Преди години бяха публикували снимка на първа страница на ежедневник и то цветна и баща ми реши, че съм аз. Бях ученичка. Имаше страшни скандали как така не ходя на училище, а не бях аз. Вие ми говорите, че разпознахте кой е от тези замазани кадри….

# 895
Бареков вчера написа за ПИК, че видял Петков в офиса на Капитал. Сега клипче, на което ни казват какво трябва да виждаме. Ще има и още, ясно е!
Какво се е случило с Бойко и някой си от Симитли?
Абе, елктричеството в Банкя не го ли пуснаха?! Трети ден ни вопъл, ни стон!

# 896
Абе, и за Борисов кметът на Симитли каза едни неща, ама не намери чак такъв отзвук Simple Smile

Шефът на Агромах, коригирам се Simple Smile - https://offnews.bg/obshtestvo/shefat-na-agromah-kmetat-na-simitl … ndaln-635241.html

След това пое по пътя на Мишо Бирата - https://www.expert.bg/business/management/pochina-shefyt-na-agro … chev-1469188.html

# 897
Аз този случай не го знаех. И кметът бил казал: Не съм спал с ББ! Ма те не го обвиняват да е спал с него...

# 898
Малко извън темата. Група Скандау и Тото имаха доста номинации в много категории, но не са спечелили нито една награда на раздаването на статуетките на Бг радио. Изглежда не приемат добре загубата
Скрит текст:
Всяка година не са доволни от нещо на тия награди, бяха им дали нещо, не я искали, не била точно в тая категория, пък нямало да ходят... Много се радвам, че нищо не съм им дали. Толкова много харесвах Тото, той пък така да се очичачи (не знам има ли такава дума, май не). Не дават да им се коментират видеата в Ютюб, нито публикациите в Инстаграм, май не са много любезни с феновете си, или поне не винаги имат желание да се снимат с тях, последно имаше скандал с Любо Жечев... Та май се взеха за големи звезди

# 899
За наградите на Бг радио гласуват слушателите. Та Тото да се сърди на май@ата си! ГолЯмият певец, голямата работа!
Не видях в темата да е споменато, че ММ ще има пак концерт в София другата година Simple Smile
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/11779200

Общи условия

Активация на акаунт