Звездни компромати - Юни'22

• 287 256
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 870
Абе баш си я щипе или гали. А и Кирчо доста свойски се държи.

# 871
Аз не виждам щипане на клипа.
Нямам политически пристрастия ни други към премиера.
На едното видео, абсолютно със сигурност се повтаря няколко пъти, наслагва се кадъра, в който (евентуално) се подпира на стълбата, за да изглежда по-дълго това подпиране и като посягане и мърдане.
Не съм гледала всичките видеа, но на едното някой е направил това.
Снимките също са пипнати, има една бетонна стълба на площадката, не намясто и други работи.
Те може и да са си любовници, аз само коментирам видеото.

Гледам Цецо с русалката и се чудя (не само на нея), значи аз педантично се пазя, мажа, шапки, очила, чадъри. Тези жени как се препичат така и после са си добре, тоя тен като на мулатка е с много слънце вероятно. Как им е кожата после. Аз ако съм ще са петна, дехидратирана, бръчки...ще стана стафида на 40 още.
Какъв е тоя несправедлив свят/

# 872
Охранителната фирма загуби клиенти.

# 873
Ами той седи 3 или  4 стъпала след нея, не виждам как ще я достигне, нещо не е както трябва в записа.

# 874
Абе, и за Борисов кметът на Симитли каза едни неща, ама не намери чак такъв отзвук Simple Smile

В сегашния казус по-интересни са сайтовете, които го разпространяват, иначе се вижда, че видеото и шотовете са пипани.

# 875
Айде сега, пипано.
Това, което се вижда е, че когато той си слага ръката, където я слага (на "парапета"), роклята й почва да се движи, ръката му определено е под роклята.
Междудругото, видеото е от миналата година, когато не беше още премиер.

# 876
  • Glasgow
Ооо, а те тогава работни отношения имали ли са? Това променя малко контекста, ако е старо...

# 877
Даже по-зле - показва, че Лена е на поста си поради приСТРАСТия. Не че много страст се вижда в клипчето, но въпрос на темперамент и конкретния момент.

Клинтън отрича в прав текст 1:10 https://youtu.be/luLpdr4n8m4
Клинтън признава в прав текст 0:15 https://youtu.be/ZmjTMNvH6eI

# 878
Ооо, а те тогава работни отношения имали ли са? Това променя малко контекста, ако е старо...
Те всички около Петков са един приятелски кръг - Лена, мъжът й, Василев, Лорер, жена му и др. Още преди изборите са  споделяли, че са приятели и съмишленици. Така че не се учудвам, че са в близки отношения.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 14:20 от 212

# 879
Ако не ме лъже паметта, тя беше нещо си в екипа му тогава - асистент, сътрудник (той нали беше служебен министър на икономиката).
Иначе на видеото пише 20-06-2021, 8:33 часа.

# 880
Ситуацията е малко 'Скъпа, това, което виждаш, не е така, както изглежда' . И все се намира  някоя 'Скъпа',  която се връзва!

# 881
Ако едно нещо изглежда като слон и се държи като слон, най-вероятно е слон. Напушва ме смях от опитите да се измислят амнайсет причини КП да прави нещо друго, но не и да пуска ръка на Лена.
За него още преди влизането му в политиката се знае, че не си ляга само с Линдочка Wink И последната го знае също.
Мен лично това не ме бърка. Виж, ако извадят доказателства с финансови злоупотреби с публични пари, тогава - да. А с кой си го слага КП, чудесна драма за таблоидите, но не и за хората предвид всичко останало, което се случва в държавата.

# 882
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
В инстаграма на Донатела Версаче има видео за роклята на Бритни
На втората "страница"

# 883
  • Пловдив
Клипа е отпреди 1 година . Някой е знаел за него но ,не го е показвал. Клипа излезе наяве веднага щом ИТН разтуриха коалицията. Според мен за клипа са знаели от ИТН,  може и да се се опитвали да изнудват с него .
Същата камера трябва да снима и когато излизат. Защо няма клипче когато излизат?

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 13:49 от mdonkova

# 884
  • Glasgow
И на мен линда по ми харесва 😇 но аз и в случая на британския министър дето се награби с асистентката си в офиса и после подаде оставка заради това ...харесвам визуално повече официалните половинки, ама пуста страст, сляпа😅

Общи условия

Активация на акаунт