Звездни компромати - Юни'22

• 287 189
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 855
Да, да, и Клинтън едно време го защитаваха така и той отричаше. И Борисов така - монтаж било. И Кико е невинен. Лена сигурно е случайно приближена на премиера и на този пост, понеже е мега капацитет интелектуално. Това си е обществена тайна. Беше въпрос на време да е с клипче.

# 856
И без тия кадри хората вече свалих подкрепата си към това недоразумение КП, останаха му десетина клакьори. Много бързо успя и сам да се закопае.

# 857
  • Варна
С малката подробност, че на тоя "клип", дори и да не е манипулиран не се вижда НИЩО от това, което твърдите, а го твърдите единствено на негово основание. Интересно, ако е клип или снимка на Андреа всички капацитети се изреждат да кажат как точно е фалшифициран, обаче тук всичко е кристално ясно и вярата е безрезервна Joy
Oх, не е смешно, трагично е всъщност. Не предплагаемото кръшкане на премиера, а нагласите на българите. Наистина много, много кофти.

# 858
Ами честно казано ясно не се вижда да и бърка под полата, или да я пощипва. Да действително ръката му мърда, но може да се опитва да се подпре на горните стълби. А и тая Лена егати дървото ще е. Все едно скарано семейство с  30 годишен брак се прибира от пазар. Тя върви 5м. пред него, той се клатушка отзад.

# 859
Много бързо успя и сам да се закопае.

Това обаче не оправдава евтината сензация, която се опитват да ни пробутат.

# 860
Защо да е евтина сензация информация, касаеща характера и морала на премиера на една държава? Той е обществена личност с обществен интерес, който засяга и личния му живот. Както се показват постиженията, така и резилите. Преди вървеше с имиджа “семеен, с 3 деца”. Сега истината не е по вкуса на всеки и било “евтин компромат”.  Това го има навсякъде по света. И малко ми звучи като на мъжете оправданията като ги хванат - да пренасочват вниманието към “Ама ти пък защо си ми бъркала в телефона?”

# 861
  • Варна
Щото компромат няма. Има измишльотина. Ако имаше снимки от стаята - ок. Ако имаше ясна снимка как я щипе - ОК. Има стълбище и двама души, които са пред вратата. ни ръце се виждат, ни щипане, колкото и да им се ще на някои.

# 862
  • I want it all and I want it now.
Нито са Пьрвите, нито последните, който отиват да се щипат. 😅  Забушували са им хормоните.

# 863
Цецо Андреев с .... жена wow
Скрит текст:

# 864
Ъхъ, или ръцете му въобще не са по нея. Има нещо много странно в тези снимки, стълбището е странно. Едните стълби на квадрати, другите едноцветни, площадката е на квадрати, ама има едноцветна линия, минаваща наникъде, площадката къде почва и къде свършва не е ясно, стълбите също... Сериозно ли ви изглеждат нормално тези скрийншотове?

Да. Съвсем сериозно.

# 865
Аз пък съм впечатлена от защитата за Петков, както едно време за Бойко, всичко се оправдаваше. 😁 Да речем, че не е сто процентово доказателство, но за мен определено на там вървят нещата. А имайте предвид, че той ми е безразличен, въпрос на време беше балонът да се спука. А пък това, че спят с други не е нещо, което ги определя като политици за мен. Просто се изненадвам на защитата, която получава.

# 866
Само си представям как шефа ми или колега се нарежда зад мен на кафе машината и започва да ми оправя подгъва на полата или ме изтупва от прахоляк Laughing 

Той се спуска точно, когато тя се навежда. Вижда се, че ръката му не е статична, а се движи, а на този клип към 1:15 - 1:17 мин се вижда, че, каквото и да прави, й повдига роклята - https://www.youtube.com/watch?v=HH9KsFKWSNc&t=23s&ab_cha … D0%BB%D0%BE%D0%B2. Нито се подпира на парапета, нито се подпира на стъпало. Голият гърб е странен избор за 8.30 сутринта.
Не съм сигурна, че това е нейния апартамент. Не съм виждала такива пощенски кутии до самата врата в жилищни сгради. По-скоро ще да е някакъв офис.

# 867
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
да, бе
Андреев не е ли гей ?

# 868
Преди време се показваше снимка на която Борисов дърпа ухото на Плевнелиев, която също се оказа че не е точно това, което се вижда на пръв поглед. Та и тука така. Което не означава, че по принцип няма нищо между тях. Даже е твърде вероятно да има . Но от клипа не могат да се правят такива изводи.

# 869
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Инче за записа, според мен, лесно може да се провери кой го дал

Те знаят къде е този апартамен и охранителните камери на коя фирма са и с кого са свързани?

Защото явно се използват и за такива цели и шантажи и са обвързани с ПИК, БЛИЦ и други парцали, Недялковци и Барековци

Общи условия

Активация на акаунт