Звездни компромати - Юни'22

• 287 182
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 840
  • Glasgow
И ще я пипа по стълбите като знае, че има камера...това само британският бивш здравен го може😅 на мен не ми изглеждат много ентусиазирани, ама щом казват пик...
Бойко сам си каза, че ситуации е имало във връзка с неговите.

# 841
Баш пък на министър, който може да пътува 29 от 30 дни в месеца и още толкова вечери да закъснява, ще му трябва предтекст пред жена му, да излезе половин час по-рано. Joy Това да не е Пешо, на който жена му е разчертала деня до минута.

# 842
Че той най - обикновения фирмаджия може да каже, че отива на изложение, семинар, обучение и да се чупи с любовница за 3 дни в далеч по-луксозни места, а един политик да не може.
Чакаме интимни снимки с двамата на терасата на някоя СПА дестинация🤣.

# 843
Премиерът нито за секунда не остава сам,(охрана,готвачи,прислуга и т.н.). Затова и нищо не може да остане скрито-покрито. Справка,Бил Клинтън и Моника...

# 844
Любовна среща, нагласен  етюд или компромат, факт, че вече случаят е любопитен и извън страната ни. Македонците обясняват най-добре какво виждат на кадрите -Бугарскиот премиер Кирил Петков фатен како ја допира Лена Бориславова по задникот?!.
https://newz24live.com/video-bugarskiot-premier-kiril-petkov-fat … vova-po-zadnikot/
Върви обяснявай, че нямаш сестра!

# 845
Направих скриийншотове, осветлихте снимките, ами съжалявам, но за мен подщипване си има.
Скрит текст:

# 846
Погледнете от добрата страна. По добре Лена, отколкото Асен.
Разбира се че я щипе. Освен ако не му е паднало кръвното и губи равновесие.

# 847
Знам ли, ако им наредят, и с Асен в ефир ще се нахранят, не се съмнявам

# 848
Може да й поправя подгъва? Да я изтупва от някой прахоляк?
За камерите- човек като свикне с тях, забравя за съществуването им.

# 849
Поне сме сигурни, че ключалката е на метър  от него през един човек  и не завира ключа в нея.

# 850
Може да й поправя подгъва? Да я изтупва от някой прахоляк?
За камерите- човек като свикне с тях, забравя за съществуването им.
Може. Може и гащичките ѝ да вади от дупето, че ръцете ѝ са заети, а я дразнят. Joy Ми така де, колега в нужда се познава. Joy

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 14:56 от Sysly

# 851
  • Варна
Ъхъ, или ръцете му въобще не са по нея. Има нещо много странно в тези снимки, стълбището е странно. Едните стълби на квадрати, другите едноцветни, площадката е на квадрати, ама има едноцветна линия, минаваща наникъде, площадката къде почва и къде свършва не е ясно, стълбите също... Сериозно ли ви изглеждат нормално тези скрийншотове?

# 852
Линда, Лена… дали не ги бърка в обръщенията 😀 Само Кокорчо липсва в следващия кадър да подтичква по стълбите. Нали клюката беше, че Линда е нахлузила патъците да измести именно Лена от правителствения самолет за визитата на папата. Май ще има развод ама като се върнат в Канада, че тука е заключена с 3 деца на чужда територия домакиня. Дотогава тъкмо Кико ще има и повечко пари за развода. Още по-голямата класика е, че Лена е годеница на негов съпартиец.

# 853
  • Sofia
Забелязахте ли гръбчето на Лена,голичко и сутиена се вижда...да не са започнали от долния етаж с подготовката 🤔 😁
На тия черно бели плочки липсва само червена завеса и заприличва на сцена от Туин Пийкс 😉

# 854
Като се насложат кадрите е нормално на стоп кадър да се виждат близо. Но тук идеята е ясна. Нищо друго досега не е помогнало, да пробваме с това.

Общи условия

Активация на акаунт