Звездни компромати - Юни'22

• 287 145
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 825
Може да има много причини са смях. Но чисто физически ръката му не е достатъчно дълга за да стигне там, където се смята, че бърка. Има доста разстояние между тях. Може да го пробвате на стълбите с мъжете си.

Не, че го оправдавам, де, просто смятам, че е невъзможно физически. Като разбира се, може и да бъркам.

# 826
Щипка я за дупето за мен. Прелюдия за любовната игра дет се вика.

# 827
А откъде тръгна, че това е любовна квартира, а не е нейното жилище примерно?

# 828
А откъде тръгна, че това е любовна квартира, а не е нейното жилище примерно?
Може и офис да е.

# 829
Michele Morrone
Скрит текст:

# 830
  • Варна
Е, пълни щуротии, как ще и пипа роклята, тя ръката му да не е 2 м дълга?! Хванал се е за стълбата, вижда се тя като се отмества.
Точно, а камерата не е като да е скрита, ако кръшкаше верно ли щеше пред камерата да я опипва? Айде моля ви се, толкова измислен "компромат" скоро не бях гледала. Изобщо как е възможно някой да се върже се чудя. Но то като иска човек ще се върже и на очеизвадни измишльотини.

# 831
Хората се връзват на заглавия, без да са прочели материала, в който няма нищо общо със заглавието, че на едно клипче ли няма. Този, който го е пуснал, е наясно с наивитета /да не кажа друго/ на българина.

# 832
Като ще гледаме какво са правили в неделя на 20.06.2021 г., на същия ден е бил гост на живо в предаването Неделя 150 на БНР и е давал интервю. Предаването се излъчва между 9:30 и 12:00. Малко бърз ще да е бил престоят в квартирата.

https://bnr.bg/post/101486205/kiril-petkov

Новината е публикувана в 11:36, интервюто е близо 25 мин. и едва ли са я писали едновременно. Защо не са пуснали видео и кога и как са излезли или това не е интересно?

# 833
Не е нужно да "бърка" където си мислите, достатъчно е да я гали по бедрото (примерно)
Можем само да гадаем каква е истината в действителност, прави сте, че едни виждат едно, други друго.
И само да кажа, че за любовниците и 15 Мин. среща са нещо, да не мислите, че има време за цели уикенди в любовни квартири 🤭
Това по повод, че бил на работен ангажимент същия ден.

# 834
Разбира се. Къде-къде по-логично е да са се оправяли за 15 мин., а не да са подготвяли участието му по националното радио малко след това. Все пак те друга възможност да си обърнат внимание, нямат, освен за 15-минутка преди интервю.

# 835
  • Варна
Така е, но да се спретне компромат единствено от показания материал... Трябва много да искаш да го спретнеш. Има 100 невинни обяснения на клипа и изобщо на ситуацията. И точно в настоящия момент пускането на тоя "компромат" е доста... прозрачно. Поне за мен.

Ох, сега видях възмущението как ходел в нивате Laughing Мдам, в кална нива трябва да се изтупа с лачени обувки. Ох, ох, мъка.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 11:20 от Месечинка виторога

# 836
И това е скандалното - че влизат в апартамент. Аз не виждам да я опипва или пощипва.

Аз също. Ако от Пик не бяха обяснили напоително какво би трябвало да виждаме на клипа, не бих предположила, че това е запис с опипване. Явно фантазията ми е недостатъчна.

# 837
# 838
Предтекст да излезе по-рано за подготовка за предаване и хоп в любовната квартира. Иначе колко народ повярва и за килчетата на Бойко.

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 13:45 от Lana Gatto

# 839
Това цикламеното нещо Мария ли е?

Общи условия

Активация на акаунт