Звездни компромати - Юни'22

• 287 054
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 810
  • на пистата
Има светло клипче с хубаво качество.На него много добре се вижда,че повдига роклята й и се смее.

# 811
Според мен си е скандално, министър- председател , женен, с 3 деца , влиза в апартамент заедно със говорителката на правителството. Хич да го няма попипването, достатъчно е. А тя е съсредоточена в отключването, за това не реагира според мен. И едва ли ѝ е за първи път, че да се впечатли толкова.

Пък и записът бил от неделя, 8.30 сутринта. Rolling Eyes

# 812
На първото споделено клипче и на мен ми тъмнееше и нищо не виждах, но тук според мен е по-ясно - https://youtu.be/CJJXPaCpj6g
За мен се вижда как й повдига роклята или със сигурност нещо я пипа 😁

# 813
Понеже темата не е политическа, а клюкарска, да кажем, че е забавно. Забавно е как той се писА много почтен, пък наруши конституцията и има любовница. Не ми се мисли, ако не беше почтен.

# 814
Е, пълни щуротии, как ще и пипа роклята, тя ръката му да не е 2 м дълга?! Хванал се е за стълбата, вижда се тя като се отмества.

# 815
За каква стълба се е хванал? 🤭 Вижда се как ръката му шава, даже ми се види да се подсмихва и когато тя влиза той отпуска ръка до парапета.😉

# 816
Под клипа, в коментарите са обсъждали, че има наслагване на кадри, за да изглежда така. Не разбирам, но може и да има някакъв монтаж.🤔

# 817
И да я пипа и да не, отиват в квартира..
Пък и скоро Лена слезе от самолета, защото жена му се качи.😁

# 818
Ами да, клюка си е, няма как да не го изкоментираме, би било неуважително ако пропуснем. Точно в това е интригата, че заявката е за почтеност.

# 819
Лидер,който ходи така е способен на всичко:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=2300565413435598&set=a.324635331028626

# 820
Единственото, което се вижда със сигурност е, че като се отмества тя, ръката му е изпъната и дланта е свита почти в юмрук. Роклята дали мърда от повдигане или защото Л. се движи, е въпрос на какво иска да види гледащият.

# 821
Айде, да кажем, че из калните ниви е нормално да се ходи с гумени ботуши, пък и после вероятно отива другаде и не е нужно да е окалян до уши. Тука не виждам проблем.

# 822
Ами да, клюка си е, няма как да не го изкоментираме, би било неуважително ако пропуснем. Точно в това е интригата, че заявката е за почтеност.
Почтен политик няма.

# 823
За един Берлускони колко компромати имаше, вие се хванахте за този палавник. Той си действа по западен модел - изневери, непукизъм, няма да се учудя ако разрешат еднополови бракове и ежемесечни прайдове.

# 824
Киро е трябвало или да влезе в нивата подходящо облечен,(ватенка,дочен панталон,галоши),или изобщо да не влиза,а само да гледа отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт