Звездни компромати - Юни'22

• 285 719
  • 2 711
  •   1
Отговори
# 795
А те къде отиват? Не ми се струва, чак толкова скандално. Може и да й оправя роклята, или да маха косъм от дрехата й (примерно).... Не се вижда! Те къде отиват така заедно, в любовната квартирата ли? И кой го е пуснал?

# 796
Според мен не прави нищо по нея. Като влиза тя, положението на ръката му не изглежда, като да ѝ е ровил под полата.

# 797
Според мен не прави нищо по нея. Като влиза тя, положението на ръката му не изглежда, като да ѝ е ровил под полата.
Да и според мен не я опипва. Плюс това никаква реакция от нейна страна.

# 798
И това е скандалното - че влизат в апартамент. Аз не виждам да я опипва или пощипва.

# 799
Ма те сигурно отиват да му обясни насаме какво да говори, че на него така мудно му върви мисълта, че сам не се и сеща.

# 800
  • София
Не знам дали е скандално. Влизат там, а какво са правили, те си знаят. Може и да са си месили козунаци, или да са надписвали картички, никой не знае. А и не ме и интересува де Joy

# 801
Да и според мен не я опипва. Плюс това никаква реакция от нейна страна.

Но е важно внушението!
Иначе Лена трябва да е дърво, дори не трепна.
Както и да се гледа този клип, ръка под пола не се вижда.

# 802
Пик е пуснал клипа, ясна е работата!

# 803
Shia Labeouf на 36. Чрд!
Скрит текст:

Hugh Laurie на 63. Чрд!
Скрит текст:

# 804
Занимават ни с глупости. Цялата Мара втасала, пускат ни клипчета с кофти качество, за да гадаем какво прави с ръката си КП. Клипчето е толкова неясно, че не може нищо категорично да се каже. Да им имам компроматите.

# 805
Kaley Cuoco на наградите Brandon Tartikoff
Скрит текст:

# 806
То и миналата година да е, тогава е служебен министър, все така женен с 3 деца, влиза в апартамент с жена, която го отключва, и той се подпира на въображаем парапет до дупето ѝ... После пък тази жена става говорителка на правителството му...Но да, вероятно картички са надписвали...
Иначе я харесвам, намирам я за умно момиче, спокойна, уверена.

# 807
Всъщност, Киро наистина може да е търсил къде да се хване, но поради фактическата липса на парапет е посегнал към Лена мислейки си, че е Асен...
Иван Иванов.

# 808
Само едно ще кажа, хич не искам да виждам записи как моя мъж в някоя неделна сутрин се озовава в апартамент с някоя чудесна млада жена , особено пък ако парапетите са къси!

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 13:43 от Анонимен

# 809
Ма хората са от Канада бе, алоу! Възпитани, либерални, не кат нас - тъмни, балкански субекти и ревниви! Те не се ревнуват- Линда си пече там сладкиши, Киро си оди на огледи на лЬобони квартири, няма лошо. Само да оправят положението, че с 50 лв вече и чанта не ми трябва за магазина, мога в дамската да сложа” пазара”
Иначе е свободен да щипе , който си иска.
Жена му да го мисли, ма като я гледам ич не се е трогнала от подвизите на тоя сеХсуален тигър 😅🤪🤪🤭🤭

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 09:53 от JACKLIN*

Общи условия

Активация на акаунт